SAKARYA COŞACAK GİBİ..

featured

SAKARYA COŞACAK GİBİ…

Başkan Cevat Ekşi kendisi hakkında konuşanlara öyle bir tokat attı ki, şaşırdım kaldım. Son yılların bomba transferleri sanki sihirli bir değnek değmiş gibi geldi

Şehre .Aslında  Cevat Ekşi hakkinda  konuşanlara ben de dahilim tabi ki …Vay be dedirtti.  Transferle başarının garantisi olmasa da,  iyi işler yapıldı. Sonuca yansırmı bilemem .Takım önce seyircisiz oynamayı ögrenecek,bu Sakarya gibi ateşli taraftarı olan bir takım için büyük handikap.

İnşallah oynanan son zar tutar, biz bu ligden çıkarız. Başkan Ekrem Yüce siyasi rozetini Belediye başkanı olduktan sonra  Sakaryaspor için kullanacaktı bunu adım gibi biliyordum, ancak ilk sene olup biteni izlemeyi  tercih etti. Bu yıl ise resmen tümnl hatları ile işin başına geçti.

Bu sevindirici bir durum bizim için, Aziz Duran a yalvardıgımızı hatırladım bak şu takıma diye. Zeki Toçoğulu nun  Cavit Dereli ye “sanane sen Sakaryasporun muhasebecisizisin” dedigini hatırladım. Tuncer Tepe’nin kapı kapı dolaşarak para topladığını ,Sivas kazasında sevginin beldelini canları ile ödeyen o unutulmaz insanları ,Halit Evinin verdiği  mücadeleyi, Recep Hacıeyüpoğlunun kafasına soyunma odasında atılan kramponu, Giray Bulak lı takımın kampının bir gecede dagıtıldıgını, Erkan Pizrenlinin Dükkan 54 ünü, Vadat Yaşlı canın ve yönetiminin zor şartlarda belediye desteksiz sezonunu hatırladım . Bu takım için en yakın arkadaşının kalbini kıran ve her zaman biz varız,kimse yoksa biz varız diyebilen Cem Gün’ü hatırladım. Daha da eskiye gidersem sonunu getiremem ..Tüm bunları yaşayan biri olarak ,Ekrem Başkan gibi biŕ başkanı bulmuşken kaybetmemek lazım ona çok iyi bakmalıyiz. diyorum hem de çok iyi…. Pandemi  seyircisiz ligi ittirdi önümüze. Oturup evde izleyecez heralde..

Ama hangi kanaldan?     2. liglerin yayın hakkıda Demirören’ e verildi.  264   tv maçları vermezse Yeşil Siyah heyecansız kalacak gibiyiz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!