SAKARYA BAYAN FUTBOL’A SAHİP ÇIKTILAR

featured

SAKARYA BAYAN FUTBOL’A SAHİP ÇIKTILAR

Türkiye 3. Liginde İlimizi temsil eden Sakarya bayan futbol takımımız liglerin bitimine 2 Hafta kala play-off için sahaya çıkacak. Kurulduğu 2010 Yılından bu yana her türlü zorluklarla mücadele ederek ligleri sürdürmeye devam eden Sakarya bayan Futbol artık “ sağlam “ bir sponsor buldu. Köfteci Erdal’da basın mensupları ile bir araya gelen Sakarya Bayan Futbol yeni yönetim kurulu adına Başkan Ahmet Baştar açıklamalarda bulundu. Baştar açıklamasında “ 2010 Yılında kurulan kulübümüz yaptığı olağan kongre ile belirlenen yeni yönetim kurulu ile görevinin başındadır. Kulüp olarak kuruluşumuzdan bu yana tek bir hedefimiz vardı o da 1. Ligde mücadele etmek. Şu an için içinde bulunduğumuz üçüncü ligde play-off müsabakaları oynayarak amacımız önce ikinci lige ve daha sonra da hak ettiği 1. Lige çıkmaktır. Play-offlar için öncelikle Burdur veya Afyon’da  iyi bir kamp dönemi planlamaktayız.

“ ALT YAPI İÇİN 2 TESİS YERİ DÜŞÜNÜYORUZ “

Baykan Baştar daha sonra alt yapı konusuna değindi Baştar “ Haziran ayında yapılacak Genç ve Yıldız maçları için Alt yapı Hocalarımızla birlikte çalışmalarımızı yapıyoruz. Bayan Futbol Okulu için de tesis için 2 Yer tespit ettik. Bununla ilgili olarak, resmi makamlarla  randevu talebinde bulunduk. İyi insan iyi sporcu ekseni çerçevesinde çalışmak  orta ve uzun vadede çalışmak tek hedefimizdir. . Takımımızı 1. Ligde görmekten başka bir düşüncemiz yoktur. Bu Şehirden asıl isteğimiz bu bayanlarımıza sahip çıkmalarıdır. Bu konuda Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Belediye Başkanlarımız, ve İlçe Belediye başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Bizlere en dar günlerimizde bizlere madde ve manevi destek veren sponsorumuz Cemal sağlam Bey’e de ayrıca teşekkürlerimizi bir borç biliriz. “ Dedi.

YENİ YÖNETİM:

Sakarya bayan Futbol takımının yapılan olağan Genel Kurul sonrasında oluşan yeni yönetim Kurulu da şöyle :

BAŞKAN : Ahmet Baştar

BAŞKAN YARDIMCISI : Kenan Artul ( Müteahhit )

SAYMAN : Sultan Duraklar ( Serbest Emekli )

FUTBOL SORUMLUSU : Kadir Demir

Bayan futbol yöneticisi : Melis Çelebi

DSC_2113 DSC_2128 IMG_0792

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!