SAKARYA BAYAN FUTBOL İYİ BAŞLADI 4-3

SAKARYA BAYAN FUTBOL İYİ BAŞLADI 4-3

Kadınlar 3. Liginde İlimize temsil eden Sakarya Bayan Futbol takımı ligdeki ilk karşılaşmasını Karabük’te Soğuksu Futbol sahasında, Karabük Gençlikspor ile oynadı. Karabük Bölgesi hakemleri Alperen Ünal- M. Oğuz Alptekin ve Necmettin Güngör’den oluşan hakem triosunun yönettiği karşılaşmada yeşil siyahlılar deplasmanda rakiplerini 4-3 Yenerek lige iyi başladıklarını gösterdiler.

SULTAN DURAKLAR FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Bayan Futbol takımı maçın ilk yarısını Mihrican’ın golüyle 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısı adeta gol düellosu şeklinde geçerken Sakarya Bayan Futbol takımı bu gol düellosundan galip çıkarak Sakarya’ya 3 Puanla dönmeyi başardı. Yeşil siyahlıların gollerini Mihrican, Elanur, Pelinnur ve Burçin attılar. Maç sonrasında bir açıklama yapan Sakarya bayan Futbol Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Duraklar “ deplasmanda alının bu galibiyet sonrasında yönetim kurulu adına teknik kadro ve futbolculara gayretlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

sakarya-bayan-futbol

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!