SAKARYA ASKF İLE SAKARYA FUTBOL HAKEMLERİNDEN ANLAMLI BİRLİKTELİK.

SAKARYA ASKF İLE SAKARYA FUTBOL HAKEMLERİNDEN ANLAMLI BİRLİKTELİK.

Sakarya il hakem kurulu tarafından ilimiz futbol hakemleri için Salı akşamı dernek binasında seminer tertiplendi.

Seminere Futbol il hakem kurulu daveti ile Sakarya ASKF başkanı Yaşar Zımba, başkan yardımcıları Mustafa Yavuz, Recep Odabaş, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir katıldı.

ASKF başkanı Yaşar Zımba seminer programından önce hakemlere bir konuşma yaparak Sakarya ASKF ve hakemler ile birliktelik mesajı verdi.

İl hakem kurulu başkanı Ercan Yıldırım, Hakem kurulu üyeleri Ömer Faruk Yeşil, Fatih Sucuoğlu, Şaban Keskin, Yunus Eren, Kamil Turan’ın davetinden duyduğu memnuniyetini dile getiren başkan Yaşar Zımba hakem camiası içinden yetişerek Söğütlü ve Ferizli ilçeleri gençlik ve spor müdürü olan Özgür Aygün ve Şükrü Özkan’a tebrik şiltlerini de hakem camiyasının önünde takdim etti.

Programa katkı sağlayan hakem ve gözlemciler derneğinden Özgür Aygün, Ahmet Öztürk, Burhan Çakar, Yücel İnce katılırken, seminer İsmail Demirtaş ve Erkan Engin hocalar tarafından verildi.

Ayrıca Futbol il hakem kurulu başkanı Ercan Yıldırım tarafından başkan Yaşar Zımba’ya günün anısına düdük hediye edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!