SAKARYA AMPUTESPOR’DA YOĞUN HAFTA
Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü’nde yoğun bir hafta içerisine giriyoruz. 2016-2/17 Sezonu öncesinde Alputespor Kulübünde hareketlilik başladı.
24 Ağustos -26 Ağustos Tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan Ampute Futbol Antrenör Kursuna Sakarya Amputespor antrenörleri Taner Durna ve Tarık Aslan katılıyorlar. Daha sonra ise 26 Ağustos- 7 Eylül Tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirilecek olan Ampute Futbol U-18 Genç Milli Takım kampına Sakarya Amputespor kulübü oyuncusu Osman Küser katılacak.
SİNAN PANTA FİKSTÜR ÇEKİMİNE GİDİYOR Türkiye Ampute 1. Ligi 2016-2017 Sezonu fikstür çekimi de yine Aksaray’da gerçekleşecek. Fikstür çekimine katılmak üzere Sakarya Ampute Engeliler Spor kulübü Başkanı Sinan Panta 27-28 Ağustos’ta Aksaray İlinde olacak. Başkan Sinan Panta yaptığı açıklamada “ yeni sezonun spor yapmak isteyen engellilere hayırlı uğurlu olsun “ İfadelerini kullandı.
İlgili Haberler
Sakaryaspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı oldu
Sakaryaspor, Serkan Yavuz’u kadrosuna kattı
Alanyaspor Yeni Teknik Direktörünü Belirledi! Anlaşma İmzalandı!
Beşiktaş Malmö Maçı Hangi Kanalda Şifreli Mi Şifresiz Mi?
Büyük Transfer Çalımı! Ezeli Rakiplerin İstediği Futbolcuyu Fenerbahçe Bitiriyor!
Fenerbahçe’ye İrfan Can ve Osayi Konusunda Bir İyi Bir Kötü Haber!