SAKARYA AMPUTESPOR’DA YOĞUN HAFTA

featured

SAKARYA AMPUTESPOR’DA YOĞUN HAFTA

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü’nde yoğun bir hafta içerisine giriyoruz. 2016-2/17 Sezonu öncesinde Alputespor Kulübünde hareketlilik başladı.

24 Ağustos -26 Ağustos Tarihleri arasında Aksaray’da yapılacak olan Ampute Futbol Antrenör Kursuna Sakarya Amputespor antrenörleri Taner Durna ve Tarık Aslan katılıyorlar. Daha sonra ise 26 Ağustos- 7 Eylül Tarihleri arasında Aksaray’da gerçekleştirilecek olan Ampute Futbol U-18 Genç Milli Takım kampına Sakarya Amputespor kulübü oyuncusu Osman Küser katılacak.

SİNAN PANTA FİKSTÜR ÇEKİMİNE GİDİYOR Türkiye Ampute 1. Ligi 2016-2017 Sezonu fikstür çekimi de yine Aksaray’da gerçekleşecek. Fikstür çekimine katılmak üzere Sakarya Ampute Engeliler Spor kulübü Başkanı Sinan Panta 27-28 Ağustos’ta Aksaray İlinde olacak. Başkan Sinan Panta yaptığı açıklamada “ yeni sezonun spor yapmak isteyen engellilere hayırlı uğurlu olsun “ İfadelerini kullandı.

TANER DURNA- sinan panta- ve TARIK ARSLAN

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!