SAKARYA AMPUTESPOR’A EN BABA DESTEK !

featured

SAKARYA AMPUTESPOR’A EN BABA DESTEK !

İlimizi Türkiye Ampute 1. Liginde temsil eden Sakarya Amputespor’a bir destek te Sakarya’lı ünlü İş Adamı İbrahim Şahin’den geldi. Şahin, Sakarya Amputespor’un Denizli’de oynayacağı karşılaşma için deplasmanda kalacağı konaklama sorununu halletti. Sakarya Amputespor Denizli deplasmanında Anemon Hotel’de konaklayacak ve konaklamanın tütm masrafları İş Adamı İbrahim Şahin karşılayacak.

BAŞKAN PANTA TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Amputespor Kulüp Başkanı Sinan Panta bu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada  “ 27 Kasım Pazar günü Denizli’de oynanacak olan Denizli Ampute Futbol Sakarya Ampute Futbol karşılaşması için,Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol takımımıza Denizli deplasmanında Anemon Hotel de konaklama desteğin de bulunan Sakarya’lı İş Adamı Sayın İbrahim Şahin’e Ampute Futbol takımım adına sonsuz teşekkürler ediyorum. ‘ Engelli gülerse biz de güler ve mutlu oluruz, maddi manevi yanınızdayım ‘ diyen İbrahim Şahin abimize biz de iyi ki varsın güzel adam diyoruz…” Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!