SAKARYA AMPUTESPOR’A DESTEKLER SÜRÜYOR

SAKARYA AMPUTESPOR’A DESTEKLER SÜRÜYOR

Sakarya’nın sevilen işadamlarından Hayrettin Değirmenci’nin Milli Yüzücü kızı B.Duygu Alptekin ve Milli Tenisçi eşi Hasan Alptekin Sapanca’ 100 Evler Spor Kompleksinde Malatya ile karşı karşıya gelecek olan  Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Ampute Futbol takımına sabah kahvaltısı verdiler.  Genç çift, Malatya Bedensel Engelliler Gençlik müsabakası öncesinde Sakarya Ampute Futbol takımına sabah kahvaltısı vererek, dernek yönetimine “Bundan sonra da elimizden geldiği ölçülerde maddi manevi yanınızda olmaktan mutluluk duyacağız” dediler.

ADAPAZARI BELEDİYESİ’NDEN KABAN DESTEĞİ

Öte yandan Adapazarı Belediyespor  Sakarya Amputespor takımı oyuncularına Batman Deplasmanı öncesinde üzerlerine giyebilecekleri kaban hediye etti. Kahvaltı sonrasında yaptığı açıklamada Batman’a gitmek üzere vasıta yardımında bulunan Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten’e, Amputespor’a yardımları bulunan Alptekin çiftine ve Adapazarı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!