SAKARYA AMPUTESPOR’A DESTEKLER SÜRÜYOR

featured

SAKARYA AMPUTESPOR’A DESTEKLER SÜRÜYOR

Bu yıl ilk defa kurulan ve Türkiye 1. liginde oynayan Sakarya Amputespor’a devre arasında destekler sürekli olarak devam ediyor.

ALKIŞLANACAK BİR DESTEK

Sakarya Amputespor’a destekler devam ederken, en anlamlı destek te kağıtv e karton toplayarak evini geçindiren İhsan kılıç’tan geldi. Kılıç biriktirdikleri ile Sakarya Amputespor’a 2 Adet kanadyen ( oyun aleti )  hediye etti. Öte yandan diğer yardımlar da sürüyor. Bu konuda açıklamalarda bulunan Sakarya Amputespor kulüp başkanı Sinan panta yaptığı yazılı açıklamada “Bu Şehir de güzel şeylerin olduğunu gördüğü zaman size kucak açan insanların hala var olduğunu görmek beni ilerisi için daha da umutlandırıyor.En zor zamanımız da kağıt ve karton toplayarak ekmek parası kazanan İhsan Kılıç abim bize 2 adet kanedyen hediye ederek çok mutlu etti.Kendisine bu güzel jestinden dolayı Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübüm adına çok teşekkür ediyorum.Bir gece de elinde bir tepsi baklava ile Sakarya yüzme havuzuna gelip Ampute Futbol takımına ikramlarda bulunan  Futbolcu Menajeri ve TV yorumcusu Cihangir Güner’e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum Kulübüm adına.Cihangir Güner ‘Böylesine güzel bir oluşuma destek olmaktan mutluyum,Yapacağınız bir deplasmanınızı da karşılamak istiyorum. Bundan gurur duyarım ‘diyerek desteğinin devam edeceğini söyledi.” İfadelerini kullandı.

Ampute-1 Ampute-2 Ampute-4 Amqute-3

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!