SAKARYA AMPUTESPOR SIKI ÇALIŞIYOR

featured

SAKARYA AMPUTESPOR SIKI ÇALIŞIYOR

Türkiye Ampute 1. liginde İlimizi temsil eden Sakarya Amputespor ligin bitimine 2 Hafta kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Daha önce oynanması gerekirken sınavlar sebebiyle ara verilen ligde, 1 Mayıs saat 13.00’da Batman Ampute Engellilerspor takımını konuk edecek olan Sakarya Amputespor takımımız bu maçın hazırlıklarını Ticaret  Lisesi Olgunlar sahasında sürdürüyor.

TAM KADRO ÇALIŞTILAR

Saat 16.00’da başlayan Antrenör Taner Durna nezaretinde yapılan çalışmaya Amputespor takımı tam kadro katılırken, futbolcuların ortak bir isteği 1 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmayı farklı kazanarak ligi iyi bir sonuçla kapatmak. Sakarya Amputespor takımı ilk kez katıldığı ligde kalmayı başardı. Gelecek sezon daha başarılı sonuçlar alabilmek için kadroyu daha da güçlendirmeleri gerektiğini söyleyen Başkan Sinan Panta bunun için Sakarya’nın tüm ileri gelenleri ile Sakarya büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan da yakın bir ilgi beklediklerini söyledi. Ayrıca futbolseverleri 1 Mayıs Pazar günü oynanacak Batman Ampute Engelliler karşılaşmasına davet eden Panta Sakarya’lıların bu takıma destekleri ile sahip çıkmalarını istedi.

Ampute-1 Ampute-2 Ampute-3 Amputespor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!