SAKARYA AMPUTESPOR İKİNCİ YARIYI AÇTI

featured

SAKARYA AMPUTESPOR İKİNCİ YARIYI AÇTI

Sakarya7yı Türkiye Ampute 1. Liginde temsil eden ve ilk yarıyı başarılı sonuçlarla kapatan Sakarya Amputespor Kulübü 2. Yarı çalışmalarına Bahadır Kafe’de yaptığı kahvaltılı bir toplantı ile açtı. Yeşil siyahlılar Türkiye Ampute 1. Liginin ikinci yarısında 19 Mart Pazar günü Ticaret lisesi Olgunlar sahasında karşı karşıya geleceği İzmir Büyükşehir Belediye Ampute takımı ile oynayacağı karşılaşma ile başlayacak.

HAZIRLIKLARA DEVAM

Bundan böyle antrenmanlarını ve özel karşılaşmaların Tiaret lisesi Olgurlar sahasında sürdüreceklerini açıklayan Sakarya Amputespor kulüp Başkanı Sinan Panta yaptığı açıklamada  “ Ampute Futbol 2.Devremizi Bahadır Cafe’de düzenlediğimiz Kahvaltılı toplantımızla açmış bulunuyoruz.19 Mart’ta oynayacağımız İzmir BŞB.Ampute Futbol karşılaşmasına kadar idmanlarımızı Ticaret Lisesi Olgunlar Halı Sahasında hem idman Hem Hazırlık müsabakaları yaparak devam edeceğiz.Bugün bize güler yüzlü davranan Bahadır Cafe çalışanlarına teşekkür ederiz…” Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!