SAKARYA AMPUTESPOR ENGEL TANIMIYOR 9-0

featured

SAKARYA AMPUTESPOR ENGEL TANIMIYOR 9-0

Türkiye Ampute 1. Liginde İlimizi temsil eden Sakarya Amputespor evnde ağırladığı Batman Yaşam Boyu Engellspor karşısında farka gitti ve karşılaşmadan 9-0 Galip ayrıldı. Maç öncesinde maçı izlemeye gelen çok sayıda Sakarya Üniversitesi öğrencilerinden bir grup misafir ekibe, hakemlere ve Sakarya Amputespor’a çiçek verdiler. Çok sayıda kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği karşılaşmanın 9. Dakikasında Sadullah Sakarya Amputespor’u 1-*0 Öne geçirdi. Maçın 13. Dakikasında Faruk farkı ikiye çıkarttı. 24. Dakikada Besim Sakarya Amputespor’u 3-0 Öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla 3-0 Amputespor’un galibiyeti ile sona erdi.

AMPUTESPOR’DAN GOL YAĞMURU

İkinci yarıda Sakarya Amputespor rakibine tamamen bir baskı kurunca rakip takım kalemize gelemez oldu. Maçın 29. Dakikasında sahneye Mustafa çıktı ve gollerini sıralamaya başladı. Ardından da 34 ve 36 Dakikalarda kendisinin üçüncü golleri ile takımını 6-0 Öne geçirdi. Maçın 42. Dakikasında yine Faruk rakip fileleri havalandırdı ve fark 7’ye çıktı. Maçın böyle biteceği sanılırken 48 ve 50. Dakikalarda Mustafa’nın kale önüne getirdiği iki topu da Fahri düzgün bir vuruşla rakip ağlara gönderdi ve Sakarya Amputespor sahadan 9-0 Galip ayrıldı. Maçın sonunda tribünlerde yer alan Tatangalar ve Sakarya Üniversitesi öğrencileri her iki takımı birlikte tribünlere çağırarak tebrik ettiler.

SAHA: Tansu Çiller Ticaret Olgunlar sahası

HAKEMLER: Tolgahan Kayadan- Zekeriya Köslün- Selçuk Kocaman

SAKARYA AMPUTESPOR : Ali- İsmail- Erdal- Fahri- Recep- Haldun- Hasan- Besim- Sadullah- Mustafa- Fırat- Osman- Faruk- Kadir

TEKNİK SORUMLU : Nezihi Tosuncuk

BATMAN YAŞAM BOYU ENGELLİSPOR : İzzettin- Murat- Mehmet- Şahin- Ramazan- Selman- Mehmet Emin- Mehmet- Turan- Muzaffer- Muzaffer Güneş

TEKNİK SORUMLU : Yok

GOLLER: Dk. 9 Sadullah Dk. 13-42 Faruk Dk. 24 Besim Dk. 29-34-36 Mustafa Dk. 48-50 Fahri ( Sakarya Amputespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!