SAKARYA AMPUTE FUTBOL SIKINTILI BAŞLADI:0-8

SAKARYA AMPUTE FUTBOL SIKINTILI BAŞLADI:0-8

Ampute Futbol 1. Ligine bu yıl katılan Sakarya Amputespor Kulübü ligin ilk karşılaşmasında Pazar günü saat 13.00’da Antalya Zeytinköy Ampute Futbol sahasında Antalya Asat Gençlik ve Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Eksik bir kadro ile deplasmana giden Sakarya Amutespor Kulübü sahaya dar ve kısıtlı bir kadro ile çıktığı gibi dakikalar ilerledikçe sakatlanan futbolcularının yerine oyuncu koyamayınca sahadan 8-0 Mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Hatta sakatlanan bir oyuncusu da ambulansla hastaneye kaldırılınca sahada 4 Kişi kaldı.Sakarya Amputespor Kulübü’nün Antalya’daki karşılaşması için Konaklama ve malzeme konusunda Yrn Homa Şirketi sahibi Sakarya’lı iş adamı Aytaç Arslan destek oldu.

HAFTAYA’YA SAPANCA’DA OYNAYACAKLAR

Sakarya Ampute Futbol Kulübü gelecek Pazar günü Sapanca Yüzevler Spor Kompleksinde M.P Samsun Engelligücü takımı ile karşı karşıya gelecek. Daha sonraki hafta ise 22 Kasım Pazar günü oynaması gereken deplasman maçı Atılım Ortopedi Engellilerspor’un ligden çekilmesi sebebiyle o hafta bay geçecek ve yeşil-siyahlılar 29 Kasım Pazar günü yine Sapanca Yüzevler Spor Kompleksinde Gaziantep Bedensel Engelliler Spor kulübü ile karşılaşacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!