SAKARYA AMPUTE ENGELLİLER SPOR KULÜBÜ SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN EBUBEKİR SIDDIK SAVAŞÇI’YI ZİYARET ETTİ..

featured

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Sinan PANTA, Başkan Vekili Vedat ARAPOĞLU, Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Mahmure ÇOLAK ( Sakarya Sağlık Çalışanları Ve Emeklileri Derneği Başkanı) ve Sakarya Ampute Futbol takımı takım kaptanı Ali AYDIN ile birlikte Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI’yı makamında ziyaret ederek 2021/2022 sezonu faaliyetlerinde vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sinan PANTA: Bu güzel sohbet ve misafirperverliğinden dolayı Sakarya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ebubekir Sıddık SAVAŞÇI’ya Kulübümüz adına teşekkür ederiz..

Başkan Vekili Vedat ARAPOĞLU; Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü olarak yapmış olduğumuz Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda, 2022/2023 Sezonunda; Yüzme, Oryantiring, Halter, Masa Tenisi, Oturarak Voleybol branşlarında faaliyet gösterme kararı aldık. Engelli kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü Derneği Sağlık Kurulu Başkanı Mahmure ÇOLAK; Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübümüze sağlık malzemeleri konusunda desteklerde bulunmaya devam edeceğiz. Yeni sezonu yeni sportif faaliyetlerle bekliyoruz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!