SAKARYA AMATÖR FUTBOLUNDAN TRAJİKOMİK MANZARALAR !

featured

SAKARYA AMATÖR FUTBOLUNDAN TRAJİKOMİK MANZARALAR !

HABER: Sırrı ŞANLI

Gün geçmiyor ki İlimizde oynanan amatör futbol müsabakalarında ilginç olaylar yaşanmasın. Her geçen gün artan bu trajikomik olaylara iki tanesi geçtiğimiz hafta sonunda Akyazı’da oynanan maçlarda eklendi.Şimdi yaşananlara bakıp ta gülelim mi ağlayalım mı şaşırdık.

VARAN-1

KARTON TEKMELİKLERİ HAKEM YAKALAYINCA !

Sakarya 2.Amatör Akyazı 2.Gurubu maçında Lider Fırtına Gençler Birliği Dün Akyazı Suni Çimde Erdoğdu sporu Konuk etti.

YAPILAN KONTROLDE ORTAYA ÇIKTI

Maçın başlama saati olan 19-00 da sahada ancak yerini alabilen Erdoğduspor maça gelirken acele edince Oyunda takmak zorunda oldukları tekmelikleri ve kaleci eldiveninin kulüpte unutunca maç öncesi sıkıntı yaşadı.Fırtına Gb takımı yedek kalecinin eldivenlerini Erdoğdusporlu kaleciye vermesi ile eldiven sorunu aşıldı.Ancak maç öncesi seremonide yardımcı hakemlerin yapmış oldukları kontrollerde Erdoğdu sporun Tekmelikleri kartondan yaptıkları belirlenince hakem maça çıkmaları ve oynamalarında sağlık olarak sakınca görünce ek 5 dk süre verdi ve temin edilmesini istedi.Tanınan sürede de bu eksiklik giderilemeyince  Maçın hakemi Mustafa Bal Fırtına sporun esamesini kontrol ederek maçı tatil etti.Maç hakkındaki karar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!