SAKARYA AKDEMİRSPOR JUDO TAKIMI 1. LİG’DE

SAKARYA AKDEMİRSPOR JUDO TAKIMI 1. LİG’DE

 

Sakarya Akdemirspor Kulübü, ilimizi temsilen katıldıkları Süper Lig’e terfi 1. Lig müsabakalarında Lig’i 5. Sırada tamamlayıp Süper Lig’in eşiğinden döndü. 1. Lig’de devam etme hakkı kazandı

 

Konya’da yapılan Türkiye Judo Süper Lig ve 1. Lig Müsabakaları Finallerinde mindere çıkan Sakarya Akdemirspor Kulübü, Lig’i 5. Sırada tamamlayıp 1. Lig’de kaldı Süper Lig’in eşiğinden döndü. Süper Lig’e kesin gözle bakılan favori olarak gösterilen Sakarya Akdemirspor Kulübü, adeta hakemlerin kurbanı oldu. Kulüp Başkanı ve Judo İl Temsilcisi Bayram Akdemir önderliğinde, genç ve başarılı antrenör Mehmet Şen’in ekibi Akdemirspor Kulübü, dost kulüp Düzce GSK’yi ilk turda 4-1 ile geçti. 2. Turda Başkent Ankara ve son grup finalinde Manisa Salihli takımına turnuvanın en kötüsü olan hakemlerin yapmış oldukları büyük hatalar nedeniyle, taraflı yönetimleri sebebiyle az farkla kaybederek Süper Lig’e yükselemedi. Vizeyi Konya’dan alamayan Sakarya Akdemirspor Kulübü 1. Lig’e tutunmayı başardı.

 

Tüm imkanları sporcuları için seferber eden kulüp başkanı Bayram Akdemir, bir sezonu geride bıraktıklarını, yeni sezonda Süper Lig’den daha önemli başarılar hedeflediklerini bildirdi. Judo bölge antrenörlerinden Akdemirspor Kulübü Antrenörü Mehmet Şen, yeni sezonda Sakarya Judo tarihinin en başarılı yılı olacağını söyledi.

 

SAKARYA TAKIM LİSTESİ

Bayram Akdemir (Başkan)

Mehmet Şen (Antrenör)

Sporcular

Yasin Revaz Şenol

İlyas Ersin Ege

Ali Şenol

Ömer Yaman

Enes Tatar

Beytullah Tatar

Mert Mehmet Ağaoğlu

 

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!