SAKARYA AFD’DEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

featured

SAKARYA AFD’DEN ÖNEMLİ ZİYARETLER

Türkiye liseler arası futbol Şampiyonası finalleri bu hafta Sakarya’ da oynanıyor. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan Sakarya’mız için önemli bir prestijdir. 8 takımın finallerde olacağı şampiyonaya Fenerbahçe de oynayan , ve aynı zamanda okuduğu lisede takımını da başarıya taşıyan Alparslan Demir memleketi olan Sakarya’da başarı peşinde koşuyor.

SADİ TEKELİOĞLU HOCA’YI DA ZİYARET ETTİLER

Bu kapsamda yöneticisi oldukları Sakarya Amatör futbolcular Derneği adına  Sinan Güler, Başkan Ömer Bektaş, ve yöneticilerden aynı zamanda da Sakarya Fenerbahçeliler dernek başkanı Kurtuluş Turna ile birlikte futbolcumuz Alparslan demiri kaldıkları otelde ziyaret edip , başarı dilediler..Trabzonspor altyapısından oluşan Erdoğdu lisesi için ilimizde bulunan , duayen teknik direktörlerden ve Sakaryaspor eski hocalarından olan Sadi Tekelioğlu nu da ziyaret eden Sakarya Amatör Futbolcular derneği ziyaretlerden sonra yaptıkları açıklamada

“ Şampiyonada mücadele edecek olan tüm takımlara , sakatlık olmadan centilmence bir mücadele dileği ile başarılar diliyoruz.” Dediler.

Afd-1 Afd-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!