Sakarya 2 Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği yapıyor

featured

Sporun Başkenti olma yolunda ilerleyen Sakarya, bu hafta sonu birbirinden zorlu 2 Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.

Milli Takım Seçmesi

Oryantiring Milli Takım Seçmesi ve Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonası, 8-9 Ağustos 2020 Tarihlerinde Poyrazlar Gölü Tabiat Parkurunda yapılacak. Şampiyonaya bugüne kadar 35 kulüpten 110 sporcu kayıt yaptırdı.

Gençler Sapanca’da

7-8-9 Ağustos 2020 tarihlerinde Sapanca Gölü Kırkpınar Kürek Parkurunda yapılacak olan Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları için geri sayım başladı. Şampiyonaya 30’a yakın Kulüpten, 400’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “Poyrazlar Gölü Tabiat Parkurunda ;Oryantiring Milli Takım Seçmesi ve Türkiye Bisikletli Oryantiring Şampiyonasına, Sapanca Gölü Kırkpınar Kürek Parkurunda ise; Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışlarına ev sahipliği yapacağız. Sağlık tedbirlerini alarak düzenleneceğimiz Türkiye Şampiyonalarında sosyal mesafe ve temizliğe de dikkat edeceğiz. “Önce sağlık” diyerek İlimizde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılan tüm sporculara ve kulüplere başarılar diliyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!