ŞAKA GİBİ ” TAM 7 HAFTA”

featured
ŞAKA GİBİ ” TAM 7 HAFTA”
Gözünüz aydın sakaryamız ın amatör futbolu…..Mevcut disiplin kurulu bugün itibarı ile göreve başlamış…..şaka gibi ya….. tam 7 hafta disiplin kurulu toplanmadan müsabakaları oynatan il temsilcisininde gözü aydın..sayın il temsilcisinin ve il disiplin kurulu nun yani futbol federasyonu yetkililerinin sakaryamız amatör spor ailesine bir açıklama borçlanmıştır…. * madem il disiplin kurulunu görevden alamadınız,da tam 7 hafta oynanan müsabakaların cezai soruşturmalarını ve cezalarını kulüplere ve sporculara kim verdi…. * madem il disiplin kurulu görevine devam ediyordu..neden 7 haftadan beri toplanmadı.. * kulüpler 7 hafta içinde neden mağdur edildiler..suçlu kim…….. lütfen bir açıklama bekliyoruz.. Kulüpler birliği olarak sabrımız tükenmiştir.. yarından itibaren başta futbol il temsilcisi olmak üzere tüm kurulların çalışmaları mercek altına alınmasına karar verdik….buna göre :
1- il temsilcisinin itilaflı dosyaları zamanında disiplin kuruluna sek edilip edilmediği kontrol edilecektir.
2- ceza kurulu toplantısının bitiminde disiplin cezaları aynı gün içersinde yayınlanması gözlenecektir..
3- tertip kurulu toplantısı yapılmadan il temsilcisinin tek başına aldığı kararlar sorgulanaacaktır.
4- musabaka proğramları mercek altına alınacak ve müsabaka günleri sorgulanacak ve adil olmayan uygulamar mercek altına alınacaktır.. Kısacası ; kulüplerimizin alın terine saygı göstermeyen futbolu sevk ve idare edenlere karşı direk futbol federasyonuna dilekçe ve faks ve ziyaretlerle bulunarak hakkımızı arayacağız..
Hüseyin Boz kulüpler biriği yönetim kurulu adına
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!