AS AKYAZI İDDİALI “ GALİBİYETLE DÖNECEĞİZ “

 

AS AKYAZI İDDİALI “ GALİBİYETLE   DÖNECEĞİZ “

Akyazıspor kulüp Başkanı Sait  Beşir 7’ci hafta karşılaşmasında  Cumartesi günü  Pamukova Atatürk stadında  oynayacakları  Pamukova1968  maçında galibiyet hesaplarını yaptıklarını söyledi.

“ TARAFTARLAR DESTEKLEMEYE DEVAM ETSİNLER “

As Akyazıspor’un tüm sporcuların Akyazı’lı olduğunu belirten Beşir “ bizler kulüp olarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak olduğunu her zaman söylemişimdir bizleri her konuda yardımlarını esirgemeyen onursal başkanımız belediye başkanımız Sayın Hasan Akcana teşekkür ediyorum. Bu hafta Pamukova  sahasın da oynayacağımız Pamukova1968  ile  zor bir maçımız var. Eksiklerimiz var ama bunlar mazeret değil. Futbolcularımızın hepsi de bir birinden değerli sporcular. Takımda birlik beraberlik, dayanışma, sevgi ve saygı var. İnşallah Pamukova1968  maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki maçlar bizim hedeflerimizi belirleyecek. Biz bu puan cetvelinin neresinde olacağız karar vereceğiz. İnşallah her şey güzel olacak. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Pamukova1968  maçını  kazanarak çıkışımızı  sürdürmek istiyoruz. Futbolcu kardeşlerimize As akyazıspor Başkan Sait Beşir olarak  inanıyorum ve güveniyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!