SAHİL’E SESSİZ GELEN ŞAMPİYONLUK

SAHİL’E SESSİZ GELEN ŞAMPİYONLUK

Birinci Amatör Küme C Grubu 21. Haftasında Kocaali Sentetik Saha’da oynanması gereken Kocaali Sahilspor – Altınderespor müsabakası konuk ekip Altınderespor’un maç saatinde statta hazır bulunmaması üzerine iptal oldu. Cumartesi günü Saat 18.00’da oynanması gereken müsabaka için takımları seremoni için stat girişine davet eden Arif Sucuoğlu, Murat Sarkuş ve Cem Harman’dan oluşan hakem triosu, Kocaali Sahilspor takımına ait esame listesi ve lisans kontrollerini gerçekleştirdikten sonra Altınderespor’un maç saatinde gerekçesiz olarak statta bulunmaması üzerine maçı iptal etti. Alınan hükmen galibiyetle gruptaki puanını 48’e yükselten mavi beyazlı ekip, en yakın rakibi Kuzulukspor’a 6 puan fark atarak 2017-2018 futbol sezonu Sakarya Birinci Amatör Küme C Grubu şampiyonluğunu garantiledi.  Ligdeki son maçına grup ikincisi Kuzulukspor deplasmanında çıkacak olan mavi beyazlı ekip, statü gereği play-off oynamadan Süper Lig’e yükselecek.(Erman Cinasoğlu  Kocaaali)

Seremoni öncesi Kocaali Sahilspor takımına ait kontrolleri gerçekleştiren orta hakem Arif Sucuoğlu konuk ekibin mazeretsiz olarak sahada olmaması gerekçesi ile maçı iptal etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!