SAHİL SON NEFESTE

featured

SAHİL SON NEFESTE

Süper Amatör küme A Grubu’nda Kocaali Sahilspor ve Harmanlıkspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Orta sıraları yakından ilgilendiren mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Biri uzatma bölümünde olmak üzere iki kez geriye düşen Kocaali Sahilspor bitime 1 dakika bulduğu golle, beraberliği kurtarmasını bildi.

Puanları paylaştılar

Süper Amatör Küme A Grubu 14. Haftasında Kocaali Sahilspor Sahasında Harmanlıkspor’u ağırladı. Orta sıraları yakından ilgilendiren mücadele 2-2’lik skorla sonuçlandı. Son bölümleri çekişmeli ve yüksek tempolu geçen karşılaşmada iki kez geriye düşen ev sahibi ekip son dakikada bulduğu golle beraberliği yakaladı. Müsabakanın ilk golü 37. Dakikada Harmanlıkspor adına Mustafa’dan geldi. İlk yarı bu sonuçla noktalandı. İkinci yarının hemen başında üst üste bulduğu pozisyonlarla oyuna ortak olan Kocaali Sahilspor 57’de Selçuk’un golü ile eşitliği yakaladı. Bu golün ardından müsabakanın temposu yükseldi.

Maç gibi uzatma

Zaman zaman gerginliğin de çıktığı yarım saatlik pozisyon düellosu 90+1. Dakikada Yakup’un Harmanlıkspor’u 2-1’lik üstünlüğe taşıması ile noktalandı. Müsabakanın u sonuçla bitmesi beklenirken üst üste iki net fırsat yakalayan Kocaali Sahilspor 90+3’te Harmanlık ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Bitime 1 dakika kala topun başına geçen Orhan 90+4. Dakikada mükemmel frikik golü ile skoru 2-2’ye taşıdı. Karşılaşmada toplam 4 gol atılsa da kalecilerin performansları göz doldurdu. Sahilspor kalecisi Furkan ve Harmanlıkspor kalecisi Muhammed mükemmel kurtarışları ile maça adeta damga vurdu.

 

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Bahadır İleri*** Erdi Öz*** Bilal İnci***

Kocaali Sahilspor: Furkan*** Bülent** Hüseyin** Bayram** Ensar** Gökhan** İsa** (Onur*) Mustafa** (Burak*) Selçuk** Orhan*** A. Şükrü** (Umut*)

Antrenör : Hasan Yılmaz Koç

Harmanlıkspor: Muhammed*** Berkay B.** (Kaan*) Görkem A.** İsmail** Yasin** Salih** Yakup*** Kamil** Emirhan** Mustafa*** Berkay C.***  (Görkem*)

Antrenör : Tevfik Tetik

Goller: Dk. 57 Selçuk, Dk. 90+4 Orhan (Kocaali Sahilspor) Dk. 37 Mustafa, Dk. 90+1 Yakup (Harmanlıkspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!