Sahil rahatladı, SHÇEK ateşin içinde

featured

Sahil rahatladı, SHÇEK ateşin içinde

Birinci Amatör Küme Kırmızı Grup’ta orta sıraları hedefleyen kuzey temsilcisi Kocaali Sahilspor ligin 18. haftasından sahasında grubun son sırasındaki Sakarya Shçekspor’u ağırladı. Cumartesi günü Kocaali Sentetik Saha’da oynanan müsabaka ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sahilspor’un gollerini 25. Ve 43. Dakikalarda Yunus Emre Çalmaşır kaydederken konuk ekibin tek golü ise 51. Dakikada Ferit’ten geldi. Kocaali Sahilspor’da Oğuzhan ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Son 18 dakikalık bölümü ve uzatmaları rakibi karşısında bir kişi eksik oynayan Kocaali Sahilspor skoru korumasını bildi. Alınan galibiyetle Kocaali Sahilspor puanını 19’a yükselterek grupta son dört haftaya girilirken küme düşme hattı ile arasındaki puan farkını 11’e yükseltti. Konuk Shçekspor ise 5 puanla ligin son sırasında kalırken kümede kalma umutlarını son haftalara bıraktı.

KOCAALİSAHİLSPOR-SHÇEKSPOR:2-1

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Uğur Garan*** Berkay Aykın*** Cem Harman***

Kocaali Sahilspor: Ali*** Ensar*** Yalçın*** (Semih**) Salim*** Eyüp*** Battal*** Y. Emre*** (Mehmet**)  Umut*** (M. Semih**) Enes*** Furkan*** Oğuzhan(K.K.)

Antrenör: Bilal Hazar

Shçekspor: Recep*** Murat* Oğuzhan* Ferit** (Kenan*) Fatih* Furkan* (Hüseyin*) Sedat* Enis* Kerm* M.Ali* Serhat*

Antrenör: Recep Eren

Goller: Dk. 25 – Dk. 43 Y. Emre (Kocaali Sahilspor) Dk 51 Ferit (Shçekspor)

Kırmızı Kart: Dk. 72 Oğuzhan (Kocaali Sahilspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!