Kocaali Sahilspor: 1 – Sakarya Kırkpınarspor: 1

featured

Kocaali’de kazanan çıkmadı

Süper Amatör Küme A Grubu beşinci haftasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor, namağlup play off kovalayan Sakarya Kırkpınarspor’u sahasında ağırladı. İki ekibin de çok sayıda pozisyondan yararlanamadığı karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle ve 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk golü ev sahibi ekipten geldi. Kırkıpınar defansının arasına atılan topu iyi takip eden Ali Şükrü düzgün bir vuruşla topu ceza sahasının içine bıraktı. Rakibini boşluğundan yararlanan Enes müsait pozisyonda yakaladığı topu Kırkpınar kalecisi İlker’in üzerinden aşırtma vuruşla filelere göndererek 33. dakikada Sahilsporun galibiyet golünü kaydetti. Geriye düşmesine rağmen çabuk toparlayan ve üst üste pozisyon bulan Kırkpınarspor’un eşitliği yakalaması ise uzun sürmedi. 42. Dakikada kullanılan köşe vuruşunda kalabalık Sahilspor defansının arasından iyi yükselen Emirhan Şehit kafa vuruşuyla konuk ekibin golünü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla noktalandı. İkinci yarıda daha etkin olan taraf Kocaali Sahilspor olsa da kuzey ekibi 6 net pozisyondan yararlanamadı. Oyunu orta alanda tutup kontralarla gol arayan Kırkpınarspor ise dört net pozisyonu harcadı. Taraflar eşitliği bozamadı. Hayli çekişmeli geçen müsabaka 1-1’lik skorla noktalandı.

Kocaali Sahilspor: 1 – Sakarya Kırkpınarspor: 1

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Furkan Şen*** Furkan Kocayıldız*** Saffet Temiz***

Kocaali Sahilspor: Furkan** Hüseyin** Ensar** Selim** Melih** Enes*** (Onur**) Gökhan** A. Şükrü*** Yalçın** (A. Muzaffer**) Orhan** Kayhan**

Antrenör: Uğur Tarakçı

Sakarya Kırkpınarspor: İlker*** Recep Ali** Emirhan B.** M. Sercan** (Cihad**) Fırat** Muharrem** Doğukan** Emirhan Ş.*** Salih** Öner** (Emirhan F.**) Serhat** (B. Mücahit**)

Antrenör: Yıldırım Yılmaz

Goller: Dk. 33 Enes (Kocaali Sahilspor), Dk. 42 Emirhan Ş. (Sakarya Kırkpınarspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!