Sahil bu kez güldü

Sahil bu kez güldü

Süper Amatör Küme A Grubu’nda ligde kalma mücadelesi veren Kocaali Sahilspor ve Aşağı Kirazcaspor, Kocaali Sentetik Sahada karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi ekibin 1-0’ık üstünlüğü ile sonuçlandı. İki hafta üst üste mağlubiyet alarak riskli bölgeye gerileyen mavi beyazlı ekip aldığı üç puanla rahat nefes aldı. 37. dakikada Ahmet Hakan’ın kırmızı kart görmesiyle sahada bir kişi eksik kalan Kirazcaspor karşısında üstün bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, çok sayıda net fırsattan yararlanamazken, yüksek tempoda geçen mücadelenin ilk ve tek golü 76. dakikada Orhan’dan geldi. Kirazcaspor ceza sahası ön çizgisi üzerinde, topla buluşan Orhan, defans kalabalığının arasından düzgün bir vuruşla Kocaali Sahilspor’u 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Bu golün 4 dakika sonrasında Sahilspor İsa’nın Kirazca ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. 4 dakika önce Sahilspor’un golünü atan Orhan 80. dakikada topun başına geçti ancak Kirazcaspor kalecisi Fatih Mert mükemmel bir kurtarışla farkın açılmasını önledi. Bu golün hemen ardından beraberlik için yüklenen konuk ekip boş kaleye yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamazken son dakikalar adeta nefes kesti. Ancak çabalar skoru değiştirmedi. İki ekip için de ligde kalma açısından hayati önem taşıyan müsabakada gülen taraf 1-0’lık skorla sahadan ayrılan ev sahibi Kocaali Sahilspor oldu.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Süleyman Hilmi Metin*** Sinem Çetin*** Sinan Bilgin***

Kocaali Sahilspor: Özgür**Serhat*** Yalçın*** (Hüseyin**) Tunahan*** Ensar*** Muzaffer*** İsa*** Battal*** Şelçuk*** (Tayyip**) Orhan*** A. Şükrü*** (Bayram**)

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Aşağı Kirazcaspor: Fatih* Osman* Ömer* Furkan* A. Hakan (A. Hakan K.K.) Hüseyin* (Tolga*) Serdar* Soner* (V. Ata*)  Okan* (Murat*) Emre* Serhat*

Antrenör: Yüksel Çakır

Gol: Dk. 76 Orhan (Kocaali Sahilspor)

Kırmızı Kart: Dk. 37 A. Hakan (Aşağıkirazcaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!