SAHADA İYİ BİR TAKIM VARDI…

featured

SAHADA İYİ BİR TAKIM VARDI…

Maçın başında.sonuna kadar…. Varın arkasına sığınan, boş bir hakem Pardon, hakemlerle üstelik 35 dakika 10HB kişi yinede Çağlayan’ın şutu kaleyi bulsaydı kazanan biz olabilirdik..Her kararı Var da oturan bey efendiler verdi.Sahadaki hakemler kukla gibiydi. Ele çarpan topa penaltı çalan hakem, herhalde bu gece rahat uyuyamamıştır……
Evet hakem kararlarının damga vurduğu maçta, Sakaryasporun doğru oyunu, savunmada yapılan basit hataların kurbanı oldu…..
Nalepa ilk kez etkisiz oynadı, Hurşit kaleye çektiği şutu pas olarak çıkarsa ikinci gol bizimdi. Savunma iyi mücadele etti…Top rakipteyken baskı yapan orta saha ve ileri uç elemanlarının yanısıra duran ve izleyen bir savunma vardı….Nitekim Recep Niyaz iki golüne göstere göstere attı…….Dedim ya kazanabilirdik…Her kararı VAR ama bırakan hakem heyeti ile ancak bu kadar direndi Sakarya..Bir de ileride yalnız kalan Kabongonun hakkı ödenmez,boşta olsa çok koştu pres yaptı.En sonunda oda orta sahaya el hareketi ile rest çekti. Sanki benim koştuğumun yarısını koşun bari der gibiydi….Orta sahanın yeteri kadar besleyemediği Kabango buna rağmen 9 gole ulaştı. Rakip kaleye gitmekte çoğu zaman etkisiz atakların olgunlaşmaması ve ilerdeki ayaklarında risk alarak topla daha hızlı çıkması gerektiğini gördük..Ancak unutmayın bireysel olarak çok iyi bir takıma karşı oynadık..Mücadele, hırs, istek Sakaryaspor iyi oynadı… Sadece futbolun değişmeyen kuralını yaşadık..Atamayana atarlar.. Şimdi Altay maçını kazanmak gerek,hemde şap şart..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!