Saha Komiserleri sezona hazır

featured

1,5 Yıl aranın ardından Ekim ayında başlayacak olan Amatör Futbol Ligleri öncesinde Saha Komiserleri bir araya geldi. Yeni sezonda uygulanacak yeni kurallar hakkına bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya geniş katılım oldu.

Amatör futbolda görev yapacak Saha Komiserleri, Millet Bahçesi içerisinde bulunan Belpaş Kıraathanesinde buluştu. Dernek Başkanı Mahmut Güzel ve Başkanvekili Yılmaz İrken’in ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Gençlik Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve saha komiserleri katıldı.  Saha komiserleri dernek başkan vekili Yılmaz İrken, Saha komiserleri derneği adını küçük düşürücü hareket ve söylemlerde bulunan saha komiseri Selçuk Gürses’in görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.

 

Gençlik Spor Şube Müdürü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün salgın dönemi hakem, saha komiseri, futbol yöneticileri, futbolcular ve seyircilerin 2 yıl birbirlerinden ayrı kaldıklarını belirtti. Aygün, “ Yeni sezonda çalışmalarımız aynı zamanda motive şeklinde olacak” dedi. AFD başkanı Ömer Bektaş yaptığı konuşmada “ Saha komiserlerimiz futbolun olmazsa olmazlarıdır, biz AFD olarak her zaman kendilerinin yanındayız” dedi. Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel de katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!