Şaban Yıldırım imzayı attı

Şaban Yıldırım imzayı attı

Sakaryaspor’da yeniden teknik adamlığa getirilen Şaban Yıldırım Rüstemler’de imza attı.

akaryaspor’da yeniden teknik adamlığa getirilen Şaban Yıldırım Rüstemler’de imza attı. Yıldırım,”Tribünden geldik, zamanında top topladık. Hatalardan ders çıkardık, bir daha o hataları yapmayacağız” dedi

ŞANLI GÜNLERİ GÖRDÜK, AYNI HATALARI YAPMAYACAĞIZ

Daha önce yaptıkları hatalardan ders çıkardıklarını ifade eden Yıldırım, “Tribünden geldik, zamanında top topladık. Hatalardan ders çıkardık, bir daha o hataları yapmayacağız” diye konuşarak şunları söyledi: “Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. Sakaryasporla ilgili bizim hayallerimiz var. Umarım nşallah o projeleri baştan yaparız. Buradan başlamış oluruz. Hayal ettiğimiz Sakaryaspor’da şampiyonluk yolculuğunu yapmaya başlamış oluruz. Sakaryalıyız tribünden biz geldik, takımın şanlı günlerinde Tuna abilerin arkasında top topladık o heyecanı biliyoruz. Teknik adam olarak burada olmak, tekrar olduğum yerni hayalini kurmak bize çok heyecan veriyor. Hepimiz bazı dersler çıkardık, yaşananlardan. Geçmişte yaptığımız bazı hatalar var onlardan ders çıkardık. Belki yeni hataları yapabiliriz, o eski hataları yapmayalım diyoruz. Bunun için de öncelikle her zaman söylüyorum, tüm bu projelerin motor gücü başarıdır. Önümüzdeki devre arası da var bir stratejimiz olacak, onu da hep beraber hayata geçireceğimizi umuyorum. Çok konuştuğumuz şeyler, icraatta yapacağız.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!