RÜYA BİTTİ 1-2

featured

RÜYA BİTTİ 1-2

Sakaryaspor Şampiyonluk mücadelesi için çıktığı yolda Sakarya Atatürk Stadında Lider Afjet Afyonspor’a karşı sahasında yenilgi alarak şampiyonluk rüyasına son verdi.

Maçın hakemi Kadir Kadir Sağlam maça verdiği ters kararlarlar la damgasını vururken, Afjet Afyonspor rahat bir oyun anlayışı ile Sakaryaspor’un oynaması gerektiği şekilde oynayınca sahadan 3 Puanla ayrılan taraf oldu. Sakarya Atatürk Stadı seyirci bakımından tarihi bir gün yaşarken, tıklım tıklım dolan stadın dışında kalan ve maça giremeyenler ise uzun süre kapıları ve görevlileri zorladı. Bu skorla da Sakaryaspor’un bir Şampiyonluk öyküsü de böylece tarihe gömülmüş oldu.

GOLLE BAŞLADIK AMA GERİSİ GELMEDİ

Sahaya Şampiyonluk mücadelesi için çıkan Sakaryaspor Sakarya Atatürk Stadında karşılaştığı lider Afjet Afyonspor karşısında önce umutlandı ama ilerleyen dakikalarda gol sonrası kendi sahasına yaslanınca oyunun hakimiyetini rakibine kaptırarak kalesinde gördüğü iki golle şampiyonluk rüyasından uyanmak zorunda kaldı. Maça Hüseyin Altuğ’un golü ile iyi başlayan yeşil siyahlılar sahaya gol öncesi oyununu yansıtamayınca Afyon forvet elemanları kalemiz önünde çok sayıda gol fırsatı yakaladı. Bunlardan birinde ceza alanı içerisinde Afyon’lu bir oyuncunun röveşatasına Sakaryaspor’lu oyuncu Ahmet Aktaş elle müdahale edince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Afyonspor Yasin’le beraberliği sağladı ve ilk yarı bu skorla 1-1 Sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DAHA KÖTÜ FUTBOL

Maçın ikinci yarısında ise Sakaryaspor ileri uç elemanları ne kadar gayret gösterseler de birbirleri ile bağlantı sorunu yaşayınca Afyonspor oyunun hakimiyetini eline aldı. Birkaç pozisyonda kaleci Hüseyin başarılı çıkışlar yaptı ve gol yollarını kapattı. Sakaryaspor’dan Ahmet Aktaş ve daha sonra da Ceyhun Yılmaz ikinci sarı karttan oyun dışında kalınca Sakaryaspor geride kalan dakikaları 10 Kişi oynamak zorunda kaldı. Maçın son dakikalarında bir Afyonspor atağında boşta kalan topu Oltan filelerimize gönderidi ve maç ta bu skorla 2-1 Afyonspor’un galibiyeti ile sona erdi. Bu sonuçla Afjet Afyonspor puanını 47’ye yükselterek ikinci sıradaki 43 Puanlı Darıca Gençlerbirliği’nin üzerinde  4 Puan farkla liderliğini sürdürmeye devam etti.

HAKEM REZALETİ !

Sakarya Atatürk Stadında oynanan Sakaryaspor-Afjet Afyonspor karşılaşması maç ağırlığı fazla olacak bir maç olmasına rağmen bu maça atanan Kadir Sağlam bu maçı kaldıramayacak ölçüde bir maç yönetirken, verdiği uyumsuz ve de yanlış kararlarla Sakaryaspor’un belki de bu sonucu almasında en büyük nedenlerden biri oldu. Maç esnasında Sakaryaspor’lu futbolculara saç baş yoldururken maçın bitiminde de sahadan güçlükle çıkabildi.    HABER :  Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ :

STAD . Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Kadir Sağlam* Çağlar Uludağ** Boran Turhan**

SAKARYASPOR: Hüseyin *** (Dk.58 Bora Sevim), Fikret ** Zafer *** Burak** Ahmet (K:K ) Ceyhun ** (Dk.70 Mümin Aysever), Hüseyin Altuğ***, Fatih*** Erçağ *** Murat ** (Dk.46 Serdar Ümit), Coşkun ( K. K )

TEKNİK SORUMLU : Tuncay Şanlı

AFJET AFYONSPOR: Murat ** Ömer Çelik** (Dk.80 Emrullah), Yasin *** (Dk.90 Uğurcan), Oltan**Mehmet Feyzi** Ömer **Nazmi **, Ali** İsmet *** Murathan** (Dk.86 Aykut), Uğur (K.K )

SARI KARTLAR: Ceyhun Yelkenci, Coşkun Yılmaz, Ahmet Aktaş, Zafer Aydoğdu, Serdar Ümit (Sakaryaspor), Murathan, Uğur Durmuş (Afyonspor

)KIRMIZI KART: Dk.51 Ahmet Aktaş, Dk.84 Coşkun Yılmaz (Sakaryaspor), Dk.81 Uğur Durmuş (Afyonspor)

GOLLER: Dk.30 Hüseyin Altuğ (Sakaryaspor), Dk.38 Yasin Yener (pen.), Dk.88 Oltan (Afyonspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!