RÜSTEMLERDE HAZIRLANIYORUZ

featured

RÜSTEMLERDE HAZIRLANIYORUZ

11 günlük Bolu kampının ardından 2 gün izin yapan Sakaryaspor üçüncü etap çalışmalarına tesislerde başladı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz 13 Ağustos’a kadar Rüstemler’de çalışacak

MORALLER YÜKSEK

Sakaryaspor yeni sezon öncesinde üçüncü etap çalışmalarının startını verdi. Bolu kampı sonrası iki gün izin yapan yeşil-siyahlı ekibimiz dün Rüstemler Tesisleri’nde yeniden sahaya indi. Sezon öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçiren Sakaryaspor’da moraller bir hayli yüksek. Dün yapılan antrenmanda tüm futbolcular yerini aldı. Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz komutasında çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, 15 Ağustos’ta ise Topuk Yaylası’nda yeniden kampa girecek.

3 HAZIRLIK KARŞILAŞMASI YAPILACAK

Bolu kampını tamamlayarak Adapazarı’na dönen ekibimiz 2 günlük iznin ardından Rüstemler’de bir araya gelerek ilk idmanını gerçekleştirdi.  2 günlük iznin ardından çalışmalara başlayan Yeşil-Siyahlılar dünkü idmanda düz koşunun ardından topla çalışma gerçekleştirdi. Teknik direktör İsmail Cem Cambaz nezaretinde idman yapan futbolcuların oldukça neşeli ve keyifli olmaları ise dikkatlerden kaçmadı. 15 Ağustos tarihine kadar Rüstemler’de çalışmalarını sürdürecek olan temsilcimiz, bu süre içerisinde 3 hazırlık karşılaşması oynayacak.

YÖNETİM İDMANI İZLEDİ

Sakaryaspor Kulüp Başkan’ı İsmail Gürses ve bazı yöneticilerde idmanda ki yerlerini alarak çalışmaları yerinde takip etti. Düzce’de yapılacak kampa kadar tesislerde çalışacak olan takımı yakından takip eden Başkan Gürses, oyuncular ile yakından ilgileniyor. Yeşil-Siyahlılar dünkü idmanı düz koşunun ardından topla ısa bir çalışma gerçekleştirdi ve idman sona erdi.

Antrenman-1

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!