RÜSTEMLER’DE ÇİFTE ÇALIŞMA

featured

RÜSTEMLER’DE ÇİFTE ÇALIŞMA

Sakaryaspor, Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yaptıkları çift antrenmanla devam etti..Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan idmanlarda morallerin yerinde olduğu gözlendi

GOL POZİSYONLARINA ÇALIŞTILAR

Sakaryaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına  sabah ve öğleden sonra olmak üzere yapılan çift antrenmanla devam etti.  Teknik Direktör Osman Özdemir, yönetiminde gerçekleştirilen öğleden sonraki antrenmana sakatlığı devam eden Cihan dışında tüm oyuncular katıldı. Takımda sakat ve cezalı oyuncu olmaması teknik heyeti sevindirirken, futbolcular antrenmana tam kadro olarak katıldılar.. Teknik Direktör Osman Özdemir, idman öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Serbest koşunun ardından 5’le ikiler  ile süren çalışmalar daha sonra daraltılmış küçük sahada iki kaleli gol pozisyonları varyasyon çalışması şeklinde devam etti. Antrenmanda oyuncuların bir hayli hırslı olması gözlerden kaçmadı. Moralli bir şekilde Darıca maçına hazırlanan Sakaryaspor 4’te 4 yaparak seriyi sürdürmek istiyor.

HABER VE FOTOLAR : Sırrı ŞANLI

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!