Rekortmen Atlet Emine Selda Kırdemir

featured

Çoklu Branşlarda Rakip Tanımıyor

Rekortmen Atlet Emine Selda Kırdemir , Milli Takım Kampı öncesi Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’i ziyaret etti.

Son yıllarda elde ettiği başarılarla ilimiz atletizmine damga vuran Emine Selda Kırdemir, geçtiğimiz hafta Bursa’da yapılan Çoklu Branşlar 2. Kademe Yarışmaları sonrasında Genel Klasmandaki 1. Sıradaki yerini korudu. 2 Gün süren yarışların ilk gününde sporcular , 100 metre engelli, yüksek atlama, gülle atma ve 200 metrede, 2. gün ise uzun atlama, 800 metre ve cirit atma dalında başarı aradılar.

Çoklu Branşlarda bir dönem Türkiye rekoruna da imza atmayı başaran milli sporcu, 4.030 puan topladığı yarışların ardından 2. Kademe  8.091 puanla genel klasmanda 1. Sırada yer aldı. Şampiyon atlet, antrenörü İbrahim Arkan ile birlikte 1-20 Haziran Tarihleri arasında Bursa’da yapılacak olan milli takım kampına katılacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Emine Selda Kırdemir’in başarıları ile gurur duyuyoruz.  Milli sporcumuzun ülkemizi uluslarararası yarışmalarda en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!