“REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

featured

Silivrispor maçının hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’da Teknik Direktör Korukır’dan futbolculara uyarı

“REHAVETE KAPILMAMALIYIZ”

Ligin 16’ncı haftasında sahasında Silivrispor’u konuk edecek olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Üst üste alınan galibiyetlerle büyük moral kazanan Yeşil-Siyahlılarda futbolcuların yüzleri gülerken, Teknik Direktör Engin Korukır’dan futbolcularına rehavete kapılmamaları için uyarı geldi.

HIRSLILAR

Rüstemler Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor’da sakat olan Canberk ve pazar günü oynanan Niğde Belediyespor maçında omuzu çıkan Beykan çalışmalara katılmazken,

hazırlıklarını sürdüren futbolcuların hırslarını korudukları gözlendi.

Silivrispor’u da yenerek galibiyet serisini 4’e çıkarmayı hedefleyen Sakaryaspor çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdürecek.

REHAVETE YER YOK

Takımın başına geldiği günden bu güne kadar alınan 3 galibiyet sonrası futbolcularını sık sık uyaran Teknik Direktör Engin Korukır, “biz bütün maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Zorlu bir yolculuktayız ve bu yolculukta rehavete yer olamaz. Bu hafta lig sonuncusu Silivrispor’la oynayacağız. Kolay bir maç gibi görünse de bizim açımızdan her maç gibi önemli olacak. Yakaladığımız olumlu havayı bozmamak için tam konsantre ile çalışarak bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!