“ RAKİP BİZİ İYİ ANALİZ ETMİŞ “

featured

“ RAKİP BİZİ İYİ ANALİZ ETMİŞ “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir maç sonrasında basına açıklamada bulundu. Özdemir alınan galibiyetin çok önemli olduğunu,ama bu tip maçlarda güzel oyun yerine sonucun daha önemli olduğunu ve alınan bu sonuçla avantajlı duruma geldiklerini söyledi.

Osman Özdemir ” İyi oynadığımızı söyleyemem ama kötü oynarken galip gelebiliyorsak bu  da bizim için başarıdır. İyi mücadele ettik iyi direndik. Özellik savunmamız iyi performans sergiledi fakat orta sahada top yapamadık. Rakip bizi iyi analiz etmiş. Fakat buradan iyi oyun olmasa da avantajı alarak dönüyoruz” dedi.

BİR OLSUN BİZİM OLSUN !

Sakaryaspor Play-Off yarı final birinci ayağında Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında Bayrampaşaspor’un konuğu oldu. 400’e yakın taraftarı da arkasına alan yeşil siyahlılar maçın ilk dakikalarında Erçağ’ın ayağından golü buldu. İlk yarıyı 1-0 Önde kapattı. Ancak maçın ikinci yarısında tamamen kendi alanına sıkışmış ve golü korumayı amaçlayan bir Sakaryaspor, buna karşılık atak üstüne atak tazeleyen bir Bayrampaşaspor vardı. İlerleyen dakikalarda Bayrampaşaspor maçın 54 ve 62. Dakikalarında çok önemli iki pozisyon yakaladı ama golle sonuçlandıramadı. Sakaryaspor maçın son dakikalarına doğru galibiyeti korumayı başardı ve deplasmanda aldığı üç puanla kendi evinde oynayacağı rövanş karşılaşması öncesinde büyük bir avantaj yakaladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!