Raketlerin kış buluşması

featured

Raketlerin kış buluşması

Sakarya Tenis kulübünün organize ettiği Veteranlar ( Duble ) İki şerli Kış ligi 24 Kasımda Arifye kortlarında start verdi. 24 Takımlı toplam 4 gruptan oluşan 6 şarlı  kış liginde neler olacak? Müsabakalar nasıl oynanacak ? Hasan Uluç’un Başkanlığındaki tenis kulübünde  organize edilen organizasyonla ilgili olarak,Başkan yardımcısı Yusuf Gökdemir ,arkadaşımız Nazım Aktürke turnuvanın içeriği hakkında bilgi aktarımında bulundu .

GRUPLARDA İLK İKİ FİNALE ÇIKACAK

Başkan Yardımcısı Yusuf Akdemir Kış liginde ekipler altı grupta mücadele verirken, her gruptan bir ve ikinci olanların finale yükseleceklerini işaret etti. Müsabakalara Sakaryanın yansıra Kocaeli ve İstanbuldanda tenisçiler katılacak. Yusuf Gökdemir 24 Kasımda başlayan Kış Tenis turnuvasının 14 Martta sonlanacağına vurgu yaptı.

AYGÜN BAŞKAN YENİLDİ

Salı Akşamı yapılan karşılaşmaları ilkinde iki Sakarya ekibi karşı karşıya geldi. Eski Adapazarıspor Başkanı İbrahim Aygün ile Abdullah Kayaalpten oluşan ikili, Başkan Hasan Uluc ile Bülent Koşar’dan oluşan ikiliye 6-3 ve 6-1 lik setlerle 2-0 yenildi.

ÖDÜL VAR

Kış Tenis turnuvasında final görenleri çeyrek altın ödülü bekliyor. Başkan yardımcısı Yusuf Gökdemir 14 martta b itecek olan kış turnuvasının ödül paketinde 20 çeyrek altının yer aldığını açıkladı. Buna göre birinci olanlara 10, 2 olan lara 6 ve 3 olan lara 4 çeyrek altın verilecek. HABER  NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!