Profosyonel boksta ilk

Profosyonel boksta ilk

Boks milli takım ve Sakaryaspor boks antrenörü Ertuğrul Akgün profesyonel bokstaki as başkanlık sıfatı ile ismen Avusturya makamlarınca bu seminere davet edildi.

 

Türkiye’nin ilk  Profesyonel boksörü olan Cemal Kamacı ve Sakarya’mızın Milli takım antrenörlerimizden Ertuğrul Akgün yeni görev alanı olan Türkiye Profesyonel boksta Teknik komiteden sorumlu as başkan olarak Avusturya’nın Viyana kentinde açılacak  profesyonel boks dalındaki ilk seminere katılacağını söyledi .

Konuyla ilgili olarak Avusturya makamları tarafından ismen davet edilmiş olması Sakarya’mızın amatör boks dalında başarıları yanı sıra profesyonel bokstaki ilk atılımı Ertuğrul Akgün tarafından olması sevindirici olmuştur.

Konuyla ilgili Açıklama yapan Ertuğrul Akgün bana bu konuda görev verenlere ilk önce teşekkür ederim profesyonel bokstaki çalışmalarımın daha verimli olması acısından Viyana Profesyonel boks federasyon tarafından ismen  bu seminere çağrılmam tabii ki benim için ve ülkem acısından sevindirici olmuştur. Önümüzdeki günlerde uçak bileti davetiyem gelecek 10 günlüğüne Viyana da bulunacağım tamamen Profesyonel boks hakkında genel bilgilendirmelerim olduktan sonra Sakarya’mızda profesyonel bir boks maçlarından bir tanesini Sakarya’da yaparak bu branşı daha da gündeme getirerek Türk ve Sakarya boksuna hizmet etmiş olacağımdan sevinçliyim.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!