Profesyonel boksta Sakarya’dan ilk

featured

Profesyonel boksta Sakarya’dan  ilk

Sakaryaspor  ve Milli takım   Boks antrenörü Ertuğrul Akgün uluslar arası platformda Profesyonel Boks un Teknik Kururu As başkanı olarak görevine getirildi.

Sakarya’mızın güzü de antrenörlerimizden Ertuğrul Akgün Türkiye Boks milli takımın çeşitli kademelerinde antrenör olarak görev i yanında Sakaryaspor kulübünün boks takımında antrenör olarak gençlere boksu öğretmekte üstün başarılar sağlarken amatör boksun haricinde profesyonel boksta Türkiye’mizi gururla temsil etmek için Avusturya’nın Viyana kentine gidecek.

Türkiye’nin ilk  Profesyonel boksörü olan Cemal Kamacı ve Sakarya’mızın Sakaryaspor ve Türk  Milli takım antrenörlerimizden Ertuğrul Akgün yeni görev alanı olan Türkiye Profesyonel boksta Teknik komiteden sorumlu as başkan olarak uluslar arası platformda yeni görevi için  Avusturya’nın Viyana kentinde açılacak  profesyonel boks dalındaki son  seminere katılacağını söyledi.

Konuyla ilgili Açıklama yapan Ertuğrul Akgün bana bu konuda yeniden uluslar arası platformda Teknik kurullardan sorumlu as başkanı olarak yeniden bu görevi verenlere ilk önce teşekkür ederim Profesyonel bokstaki çalışmalarımın daha verimli olması acısından Viyana Profesyonel boks federasyon tarafından ismen  bu seminere çağrılmam tabii ki benim için ve ülkem acısından sevindirici olmuştur. Öte yandan yine profesyonel boks hakkında Ukrayna’da yapılacak toplantıya da  ismen davet edilmem benim için onurdur. Amacım Sakarya’mızda profesyonel boks maçlarından bir tanesini Sakarya’da yaparak bu branşı daha da gündeme getirmektir. Bu çalışmalarım sonunda  Türk ve Sakarya boksuna hizmet etmiş olacağımdan sevinçliyim. Dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!