Potanın Devleri Ödüllerine Kavuştu
Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği ödül töreni ile sona erdi. Özel Doğa Koleji Şampiyon oldu.
2017-2018 Okul Sporları Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği Atatürk Spor Salonunda oynanan final müsabakası ile tamamlandı.
Sakarya Doğa Koleji takımı, Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi basketbol takımı ile oynadığı final müsabakasına , “Seni Unutmayacağız Ebrar Küçükoktay “ pankartı ile çıktı.
Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Okul Sporları İl Temsilcisi İlhan Sütlü, Okul İdarecileri , öğrenciler ve sporseverler basketbol müsabakalarını yakından takip ettiler.
Özel Doğa Koleji , Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi takımını 108-70 yenerek şampiyon oldu. Atatürk Lisesi sezonu il 2ncisi olarak tamamladı. Geçtiğimiz yılın şampiyonu olan Özel Enka Anadolu Lisesi , Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesi’ni yenerek il üçüncüsü oldu. F.S.And. Lisesi dördüncü oldu.
Dereceye giren okullar ödüllerine kavuşurken , şampiyon Özel Doğa Koleji takımına ödüllerini GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, takdim etti. Özel Doğa Koleji ve Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi ilimizi Genç Erkekler Türkiye Grup Şampiyonasında temsil edecek.
İlgili Haberler
Manisa Basket, Bursa deplasmanında
Paris Basketball Fenerbahçe Beko Maçıyla İlgili Flaş Gelişme!
Aliağa Petkimspor ikincilik için Belçika’da
Ergin Ataman Fenerbahçe’nin Milli Takım Kararını Yorumladı!
Panathinaikos Fenerbahçe’yi Şikayet Etti! İşte Sebebi!
Alperen Şengün Kimdir? En Pahalı Türk Sporcu Oldu!