Pota altında U 16 rüzgarı

featured

Pota altında U 16 rüzgarı

Basketbolde 2022-2023 sezonunda pota altında ligler birer devreye girmeye U 16 gençler ligi ile devam ediyor. Pazartesi ( Dün)  Salı günü oynanacak B grupu karşılaşmalarının ardından  grup karşılaşmaları bitecek yerini 4 takımlı playof maçları alacak.

ASAŞ,BŞB ( A GRUPU )

U 16 larda A grubunda Asaş ve BŞB ( A) ikide iki yaparak playof biletini aldılar. Perşembe akşamı A grubu karşılaşmalarında Asaş Erenler Güneş Okullarını 99-52 yenerek iki dev iki yaptı. Asaş ilk maçında da Ada Basketi 75-41 yenmişti. Grubun bir diğer favorisi BŞB ( A) ilk pota altı mücadelesinde Erenler Güneş Okullarını 117-37 ve Ada Basketbol takımını 73-27 yendi. Grupta BŞB ( A) Asaş dün akşam grupta bir olma maçını oynadılar. İki takımın playof bileti ceplerinde olarak bu maça çıktılar. Grupun diğer maçında Erenler Güneş ile Ada basketbol sonuncu olmamak adına pota altına çıktılar.

GELİŞİM –BŞB ( B GRUPU  )

U 16 B grubunda pota altında klasman maçları bu akşam sona erecek. Grupta Gelişim ilk maçında Tıbbiyelileri 100-32 yendikten sonra ikincilikte iddialı BŞB ( B) takımını da Cuma akşamı oynadı karşılaşmada rahat bir oyunla 103-34 yendi ve Playofu garantiledi. Gerilişim bu akşam son maçını Sakarya Basketle oynayacak ve playof için hesap yapmaya başlayacak. Grupta Sakarya Basketi 64 -55 yenip Gelişime kaybeden BŞB ( B ) ilk iki olmak adına Tıbbiyelilerle oynayacak. Bu maçı kazanan büyük bir olasılıkla playofa kalacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!