Portatif Havuzlar Sporcuları ile Buluştu

featured

Portatif Havuzlar Sporcuları ile Buluştu

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye’nin dört bir yanına inşa ettiği portatif yüzme havuzları ile gençlere yüzme imkanı sunmaya devam ediyor

‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesiyle yüzmeye yoğun ilgi olması ile beraber Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından farklı ilçelerde 4 ayrı Spor Tesisine; 16x8m ebadında ve 1,25m derinliğinde 4 yeni portatif yüzme havuzu kurulumu sağlandı. Yüzme havuzlarında son düzenlemeler yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurulan portatif yüzme havuzları ücretsiz ve hijyenik şartlarda uzman eğitmenler eşliğinde eğitimlerine başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği portatif yüzme havuzları, özellikle yaz aylarında hem serinlemek hem de sportif faaliyetlerin yapılması açısından oldukça ilgi görüyor.

Havuzlar ile ilgili konuşma yapan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç;

“Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında, tesislerimize yapılan portatif yüzme havuzlarında eğitimlerimize başladık, haftanın beş günü yüzme derslerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz çok mutlu ve hevesli onları böyle görmek bizleri daha çok mutlu ediyor ve gururlandırıyor. İlimize hayırlı olmasını temenni ediyorum ” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!