PLAY-OFF’TA FARKI BİR SAKARYASPOR

featured

PLAY-OFF’TA FARKI BİR SAKARYASPOR

Bayrampaşa ve 12 Bingöl maçlarında kötü bir performans sergileyen oyuncular play-off maçlarının farklı olacağının mesajını verdi. Osman Özdemir ve öğrencileri 2.Lig’e çıkacaklarına inanıyor

İKİNCİ LİGE ÇIKACAKLARINA İNANIYORLAR

Afjet Afyonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Sakaryaspor’da tüm gözler play-off maçlarına çevrildi. Bayrampaşa ve 12 Bingöl maçlarından 1’er puanla ayrılan Sakaryaspor’da oynanan futbol play-off öncesinde taraftarı endişelendirdi. Son iki maçta alınan beraberliği Afyon’un şampiyonluğuna ve takım üzerindeki baskıya bağlayan Teknik Direktör Osman Özdemir play-off maçlarının çok farklı olacağına inanıyor. Osman Özdemir ve öğrencileri bu ene Sakaryaspor’un 2.Lig’e çıkacağına inanıyor. Ligin en iyi takımına sahip olduğunun mesajını veren Özdemir, play-off’ta çok daha iyi bir Sakaryaspor izlettireceklerini söyledi. Play-Off öncesinde tek yürek olduklarını belirten Özdemir “Sakaryaspor bu sene hedefine ulaşacaktır. Taraftarımızın içi rahat olsun. Bizi desteklesinler ve yanımızda olsunlar” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!