PLAY-OFF’LARA SEYİRCİ YASAĞI

featured

PLAY-OFF’LARA SEYİRCİ YASAĞI

Sakarya Süper Amatör Play-off maçlarının sıkıntılı başlaması nedeniyle Futbol İl Temsilcisi Tezcan demir başkanlığındaki Futbol İl Tertip kurulu, Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba ile bir araya geldi ve yaşanan olaylarla ilgili önlemleri açıkladı.

İl Tertip Kurulu’nun almış olduğu karar şöyle :

Süper Amatör Play Off liginin 5. Ve 10.  haftasındaki Karasuspor ve Kocaalispor takımlarının  birbiriyle oynayacağı  müsabakalara  misafir takım seyircilerinin  alınmamasına oy birliğiyle karar verildi..

Ayrıca Süper Amatör Play Off liginin 5. ve10.  haftasındaki Karasuspor ve Kocaalispor takımlarının  birbiriyle oynayacağı  müsabakalara  misafir takım seyircilerinin  alınmamasına oy birliğiyle karar verildi..

Süper Amatör Play Off lig fikstürüne göre 3.hafta  oynaması gereken Karasuspor-As Akyazıspor  müsabakası ve 8.hafta  oynanması gereken As Akyazıspor-Karasuspor  müsabakaları güvenlik nedeni ile tarafsız  saha olarak Karaman sun içim sahasında oynatılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!