Play-offlar İçin Artık Son 3 Hafta

featured

Play-offlar İçin Artık Son 3 Hafta

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın 23 Nisan Cumartesi günü Socar Spor ile oynayacağı mücadele öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Play-offlar için artık son 3 hafta. 23 Nisan Cumartesi günü Socar Spor ile evimizde karşılaşacağız. Socar Spor play-off hesapları yapan bir ekip. Zor bir maç olacak. Bu zorlu mücadelede tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Basketbol Takımı’nın ligin 32. haftasında karşılaşacağı Socar Spor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, “23 Nisan Cumartesi günü Socar Spor ile evimizde karşılaşacağız. Socar play-off hesapları yapan bir ekip. Zor bir maç olacak. Bu zor mücadelede tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyoruz” diye konuştu.

Takımımıza İnanıyoruz

Afyon karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını belirten Bayraktar, “İçeride son derece başarılı bir şekilde oynadığımız Tofaş maçının ardından Afyon’da talihsiz bir yenilgi aldık. Artık ligin son 3 haftasındayız. Fikstür gereği son maçları kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Ligin güçlü ekiplerini ağırlayacağız. 3 haftayı da kayıpsız bir şekilde geçirerek play-offlara moralli bir şekilde girmek istiyoruz. Takımımızın ve teknik ekibimizin bunu yapacak kapasitede olduğunu biliyoruz. İnşallah taraftarlarımızın desteği ile bunu başaracağız” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!