Play-Off’a Pizza dopingi

  Sakaryagücüspor yönetimi ve veliler, U15 takımının Play-Off’ yükselme başarısı ve bir haftada 2 futbolcunun transferi sonucu takıma Pizza ziyafeti verdi

 Play-Off’a Pizza dopingi

Yönetim, Veliler elele

Sakaryagücüspor U15 takımı Play-Off’ yükselip, Görkem’in Beşiktaş ve Bedirhan’ın Boluspora transferi gerçekleşince yönetim ve veliler futbolculara Pizza ikramında bulundu.

Neşe içinde geçti

Çark caddesi İtalyan işi pizza salonunda gerçekleşen yemekte Kulüp başkanı Muammer Fidan, teknik sorumlular Çetin Çal, Sinan Güler, Süleyman Yetim, yöneticiler, veliler, U15 takımının futbolcuları ile Beşiktaş ve Boluspora giden Görkem ile Bedirhan bulundu yemek neşe içinde geçti.

Çetin Çal “ Örnek kulübüz”

Sakaryagücüspor teknik sorumlusu Çetin Çal “ Biz örnek bir kulübüz, son 2 yıl içinde 25 futbolcumuzu çeşitli illerdeki takımlara yolladık, hepsi başarılı bir grafik çiziyorlar. Futbolcularımızı yollamakla bırakmıyoruz onları an ve an takip ediyoruz, başarılarında bizlerde çok mutlu oluyoruz” dedi.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!