PLAY-OFF STOP ŞAMPİYON KARAAPTİLER AKINSPOR

featured

PLAY-OFF STOP ŞAMPİYON KARAAPTİLER AKINSPOR

Sezon ortalarında yazmış olduğum KONUMUZ KARAAPTİLER AKINSPOR başlıklı yazımda şu ifadelere yer vermiştim “ takım sporlarında  bir takımı başarıya ulaştıracak olan birlik beraberlik duygusu ve takım olma olgusudur.”

 

İnişli çıkışlı bir sezon yaşayan ve play-oflara kalmayı başaran hocamız Feridun Çelik önderliğindeki  takımımız tamam mı devam mı maçında Hanlıköyü 2-1 yenerek şansımızı son maça kadar devam ettirdik.

 

Her şeye rağmen kazandık diyebilirim play offtaki en kötü maçımızı oynadık bence aslında  bizim oynadığımız Hanlıköy müsabakası öncesi Geyvespor’u  4-0 yenen Karapürçekspor şampiyonmuş gibi sevindi. Biz hanlıyı Recep Özkaya kaptanımızın son dakikalardaki golüyle devirdik ve biz bitti demeden bitmeyeceğini yine gösterdik.

 

Buradan yola çıkarak bir mesaj vermek isterim ben  demek ki neymiş dereyi görmeden paçaları sıvamamak lazımmış derim ben çünkü hakem son düdüğü çalmadan maç son maça çıkmadan lig  ve son ana kadar sonucu görmeden şampiyonda olunmaz.

 

Olmayacak şeyler olur bazen tahmin edemezsin takımımız son maçına Arifiye suni çim sahada Akyazı Akınspor karşısında çıktı. Müsabaka kulübümüze yakışır şekilde centilmence  dostluk havasında oynanırken Karapürçekspor-Kuzuluk müsabakasından gelen  haberler neticesinde sporda fair play ruhuna yakışmayan olaylar olduğunu öğrendik  Karapürçek spor hükmen mağlup ilan edildi  Biz Akyazı Akın’ı 2- 0 la geçince şampiyon  biziz dedik.  Bu tarz olaylar spor ahlakı ve kültürüne yakışmaz.  Sonuçta hem üzüldük hem sevindik öfkeyle kalkan zararla oturdu.

 

Gerek sezon başından bu yana gerekse play offl’ar esnasında    sporun dostluk kardeşlik takım ruhu ve birliktelik olduğunu göstermeye çalışan bunu amaç edinen kulübümüz cefakar futbolcu kadromuz   Turgut Yılmaz ve Selman Şahinöz  gibi vefalı isimlerden oluşan  yönetimimiz Osman Aydın abimizden devraldığı görevle başkanlığa devam eden Özkan Harmanlı ile el ele kol kola omuz omuza süper lige merhaba dedik   gelecek sezonun inşallah süper ligde kulübümüze hayırlı olmasını temenni ederim.

 

Bir sezon daha bitti. Amatör liglerde kısıtlı bir bütçe güzel bir tesisle tatmadığı başarı kalmayan kulübümüz bir kez daha  mutlu sona ulaştı . Ben yazıyorum, sizler bir kez daha okuyun Şampiyon Karaabdiler  Akınspor.

Bu şampiyonlukta ve  bu kulüpte bugüne kadar  emeği olan herkese tebriklerimi bir kez daha iletirken,  eklemek isterim bu yazıyı okudukça beni  hatırlamanız  ve bu yazının kulübümüze bir hatıra olarak kalması ümidiyle okurlarım ve spor kamuoyuna saygılarımla….

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!