Plajda futbol fırtınası devam ediyor

Plajda futbol fırtınası

Karasu’da devam eden Plaj futbolu 2nci gün karşılaşmaları yine birbirinden keyifli mücadelelere sahne oldu. Karasulu futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalarda birbirinden güzel goller atıldı

PLAKA YAZDI

Plaj Futbolunda ikinci günün ilk maçında Real Çelik Kapı ekini Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı ekibini 5-4 ile geçti. İki iddialı ekibin maçında zaman zaman gerginlikler yaşansa da izleyenler heyecan dolu anlara şahit oldular. Birbirinden güzel gollerin atıldığı karşılaşmada son gülen ise 5-4’lük skorla Real Çelik Kapı ekibi oldu. Maçın adamı Taner Erbaş seçilirken, Real Çelik Kapı şampiyonluk için iddialı konuma geldi.

AKYURT ZOR KAZANDI

Karasu’da günün ikinci mücadelesinde Akyurt İnşaat, Kaçarlar İnşaat ekibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.  Şampiyonluk için iddialı iki ekibin zorlu mücadelesinde nefes kesen anlar yaşandı. Kıran kırana geçen ve iki takımında birçok pozisyonu cömertce harcadığı karşılaşmada Akyurt İnşaat son noktayı Oktay Balkaya ile koydu ve rakibini 2-1 mağlup etti. 3 puanın sahibi olan Akyurt İnşaat şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. Maçın adamı ise Albay Muzaffer Erdoğan seçildi.

Yenigün gazetesi Karasu muhabiri Ahmet Şen Basın mensuplarını çiçeklerle ağırladı. Ahmet Şen hem Karasu Belediye başkanına hem de basın mensupları çiçekler verdi.

Süleyman DOĞRU

Hakemler: Gökhan Kahyacık, Abdülkadir Demirağ, Suat Güz, Hasan Kösemen

Karasu Belediyes Sivişoğlu Yapı:Burhan, Kral, Aykut, Mert, Tunahan, Selçuk, Soner, Semih, Abdülkadir, Samet

Real Çelik Kapı: Osman, Resul, Ömer, Fatih, Oğuzhan, Faruk, Tamer, Salih, Ergün, Mehmet, Berkan, Özkan

Goller: Abdülkadir Baş(2), Selçuk Yıldız, Tunahan Yıldırım (Karasu Belediyesi Sivişoğlu Yapı) Fatih  Yılmaz, Ergün Saıroğlu, Berkan Koto, Özkan Sahip (2) ( Real Çelik Kapı)

Maçın Adamı: Taner Erbaş

 

Hakemler: Gökhan Kahyacık, Abdülkadir Demirağ, Suat Güz, Hasan Kösemen

Akyurt İnşaat: Dağhan, Şaban, Aytaç, Resul, Muzaffer, Zahit, Şenol, Oktay, Sinan, Turgut, Murat,Onur

Kaçarlar İnşaat: Ahmet, Orhan Ç, Orhan B, Onur, Edip Kayhan, Rıdvan, Aykut, Şevket, Ersin, Serdar

Goller:  Aytaç Lütfü Ayhan, Oktay Balkaya(Akyurt İnşaat), Rıdvan topçu (Kaçarlar İnşaat)

Maçın Adamı: Albay Muzaffer Erdoğan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!