Plaj ’da Yalı sahil şampiyon

featured

Plaj ’da Yalı sahil şampiyon

Plaj Futbolu 2017 Karasu etabı şampiyonu Karasu Yalı oldu. TFF ile Karasu Belediyesinin karasu sahilinde ortaklaşa düzenlediği şampiyonayı Sakarya’nın sevilen isimlerinden Oktay Sarı anlattı

Karasu Belediyesi ve Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Karasu Plaj futbolu etabında Karasu Yalıspor şampiyonluğa uzandı. Bora Demirci’nin antrenörlüğünde Karasu Yalıspor Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Şampiyon takımın madalya ve kupasını TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Gençbay ve ASKF İkinci Başkanı ve Sakaryaspor yöneticisi Cevat Ekşi verdi.  Sakarya bölgesi hakemlerinden plaj futbolunun tecrübeli isimlerinden Gökhan Kahyacık, A.Kadir Demirağ, Suat Güz, Mehmet Akıncık’ın düdük çaldığı mücadelelerde 2 günde tam 40 gol atıldı.

Plaj futboluna ev sahipliği yaparak büyük bir işe imza atan Karasu da ise finale katılım oldukça fazlaydı. Plaj futbolunun maçlara hazır hale getirilmesinde emeği olan Plaj Kamp Müdürü Hasan Aygüneş’e plaketini Karasupor Başkanı Hasan Özkan verdi. Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Oğuz Dizer ise Vizyon Otel Sahibi Hüseyin Yavuzyiğit’e konaklama konusunda verdikleri  katkılarından dolayı plaket verdi. Turnuvanın gol kralı olan A.Kadir Baş’a plaketini ise Oğuz Dizer verirken en başarılı eldiven olan Karasu Yalıspor’un kalecisine plaketini Karasuspor Başkanı Hasan Özkan verdi. Şampiyonanın en değerli oyuncusu ise Semih Bayrak oldu. Bayrak plaketini İrfan Nişancık’tan aldı. Turnuvada ikinci olan Limandere Kültürspor aynı zamanda en centilmen takım seçilirken plaketini ASKF İkinci Başkanı Cevat Ekşi’den aldı.


 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!