Plaj ’da Akyurt inşaat şampiyon

Plaj ’da Akyurt inşaat şampiyon

Plaj Futbolu 2018 Karasu etabı şampiyonu Karasu Yalı oldu. TFF ile Karasu Belediyesinin karasu sahilinde ortaklaşa düzenlediği şampiyonayı Sakarya’nın sevilen isimlerinden Oktay Sarı anlattı

Karasu Belediyesi ve Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Karasu Plaj futbolu etabında Karasu Akyurt inşaat  şampiyonluğa uzandı. Karasu Akyurt inşaat  Şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. Şampiyon takımın madalya ve kupasını TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Belediye Başkan  Mehmet ispir oğlu Yardımcısı Yakup Gencebay  Sakaryaspor başkanı Cevat Ekşi ve ASKF  Başkanı  yaşar  zımba eski  plaj futbol sorumlusu  şamil  bilgin ve amatör futbolcular başkanı Ömer  Bektaş   verdi.

Sakarya bölgesi hakemlerinden plaj futbolunun tecrübeli isimlerinden Gökhan Kayacık, A.Kadir Demirağ, Suat Güz, hasan Kösemen’in düdük çaldığı mücadelelerde 3 günde sürdü.

Plaj futboluna ev sahipliği yaparak büyük bir işe imza atan Karasu da ise finale katılım oldukça fazlaydı. Plaj futbolunun maçlara hazır hale getirilmesinde emeği olan Plaj Kamp Müdürü Hasan Aygüneş’e  plaketini Karasupor  şamil bilgin verdi.   Vizyon Otel Sahibi Hüseyin Yavuzyiğit’e konaklama konusunda verdikleri katkılarından dolayı plaket verdi.

Turnuvanın gol kralı olan otay balkaya plaketini ise —————-verirken en başarılı eldiven olan Akyurt inşaat kalecisine Dağhan  plaketini eski  plaj futbol  sorumlusu    şamil  bilgin verdi. Şampiyonanın en değerli oyuncusu ise onur  püskül oldu.  plaketini Karasuspor Başkanı yardımcısı Yakup  genç bay  aldı.

Turnuvanın  rekveren oktay  sarıyada  amatör  futbolcular denek başkanı  ömer  Bektaş  verdi

Turnuvada ikinci olan kaçarlar inşaat kupasını TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin

Üçüncüsü  ise reyal  çelik kapıkupasını  Askf  bakanı  yaşar  zımba  verdi,

aynı zamanda en fair play centilmen  onur  seçilirken plaketini sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi’den aldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!