Peşinatsız, Taksitle ve Senetle Araba Nasıl Alınır?

featured

Çok kişi günün birinde araba sahibi olmanın hayallerini kurar. Günümüz şartlarında her ne kadar araba sahibi olmak masraflı olsa da bir yandan da gereklilik. Toplu taşıma araçları ile kalabalık içinde yorucu bir seyahat yerine kendi aracınız ile kısa sürede ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Dolayısı ile vakit de kazanmış oluyorsunuz. Günümüzde her cebe uygun kampanyalar gerçekleştiren firmalar sayesinde peşinatsız, taksitle, senetle araba sahibi olmanız mümkün.

PEŞİNATSIZ ARABA SATANLAR

Peşinatsız araba sahibi olmak kulağa hoş geliyor değil mi? Dönemsel kampanyaların dışında peşinatsız araba satışı gerçekleştiren firma yok desek yanlış olmaz. Ancak temeli tasarrufa ve dayanışmaya dayanan sistemler sayesinde peşinatsız araba sahibi olabilirsiniz. Eminevim alt kuruluşu olan Emin Oto, Fuzulev alt kuruluşu olan Fuzul Oto ve Birevim alt kuruluşu olan Birarabam, kişilere peşinat ödemeden araba sahibi olma imkanı sağlıyor. Üstelik taksit ödemelerini de kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

TAKSİTLE ARABA ALMAK MÜMKÜN MÜ?

Bu sistemler peşinat ödemeden araba almanıza olanak sağladığı gibi kendi bütçenize göre taksitle araba sahibi olmanızı sağlıyor. Öncelikli olarak almak istediğiniz arabanın değerinde karar kılmanız gerekiyor. Ardından sizlerle aynı tutarlarda araba satın almak isteyen kişiler ile aynı gruba dahil oluyorsunuz. Ardından her ay noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile bu grup içerisinde yer alan 1 kişi, dilediği arabayı satın alıyor. Arabasını teslim alan kişiler, taksit ödemelerinde ufak bir artışa giderek grubun diğer üyelerinin daha erken sürede araba sahibi olmasını sağlıyor.

SENETLE ARABA NASIL ALINIR?

Çok eski zamanlardan günümüze kadar özellikle galericiler senetle araba satışı yaparak başta kredi puanı düşük olduğu için taşıt kredisi çekemeyen kişiler olmak üzere çok sayıda insanın araba sahibi olmasını sağlıyordu. Ancak araç alan kişiler normalin çok daha üzerinde maliyete katlanmak durumunda kalıyordu. Çünkü galericiler bu kişiler yerine kredi çekip, aslında bu krediyi almak isteyen kişilere satıp kalan tutarı senetle tahsil ediyorlar. Böylece galericiler hem araba satışından hem de kredi satışından para kazanmış oluyor. Ancak Yeşil GYO alt kuruluşu olan Wowwo, geniş araç portföyü ile Türkiye’nin neresinde olursanız olun senetle araba sahibi olmanızı sağlıyor. Ancak almak istediğiniz aracın %35’ini peşinat olarak ödemeniz gerekiyor. Senetle araba sahibi olmak istiyorsanız arabasenetle.com adresinden daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!