Pendikspor’un ana sponsoru Siltaş Yapı oldu

featured

Pendikspor’un ana sponsoru Siltaş Yapı oldu

Pendikspor’un stadyumu Pendik Stadyumu’nun adı, forma göğüs sponsorluğu anlaşması kapsamında “Siltaş Yapı Pendik Stadyumu” olarak değişiyor!

İstanbul Pendik’te prestijli projeleri ile bilinen Siltaş Yapı, Pendikspor’un 2022-2023 sezonu ana sponsoru oldu. Forma göğüs sponsorluğu anlaşması kapsamında Pendik Stadyumu’nun ismi, yeni sezonda “Siltaş Yapı Pendik Stadyumu” olarak değişecek.

1998 yılından bu yana 2. Lig’de mücadelesini sürdüren ve geçtiğimiz mayıs ayında Spor Toto 1. Lig’e yükselen Pendikspor’un 2022-2023 sezonu ana sponsoru Siltaş Yapı oldu. Sponsorluk anlaşması için Pendik Divan Otel’de imza töreni düzenlendi. Törene; Pendikspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu ile Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir ve Pendikspor yöneticileri katıldı.

Siltaş Yapı, kente değer katma hedefiyle güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa ediyor. Son olarak Pendik’teki en büyük kentsel dönüşüm projesi Siltaş Panorama’nın lansmanını gerçekleştiren şirket, bu bölgedeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Siltaş, şimdi de uzun zamandır desteklediği, geçtiğimiz senelerde de forma sponsoru olduğu Pendikspor’un 2022-2023 sezonu ana sponsoru oldu. Bu yıl Spor Toto 1. Lig’e yükselerek sezonu taçlandıran Pendikspor’un sponsorluk anlaşması için imza töreni düzenlendi.

“Şimdi bizi destekleyenleri mutlu etme zamanı”

Törende konuşan Pendikspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu, “Spor Toto 1. Lig’de hedeflerimiz doğrultusunda mücadele etme ve bizi destekleyenleri mutlu etme zamanı geldi.” dedi. Türkoğlu, şöyle devam etti: “Siltaş Yapı ile kapsamlı bir partnerliğe başlıyoruz. Pendik semtimize değer veren ve burada yıllardır önemli faaliyetlerde bulunan Siltaş Yapı’ya bu sponsorluk için kulübümüz adına teşekkür ederim. Bundan sonraki amaçlarımıza ulaşma yolunda iş birliğimizin büyük bir önemi olacak, hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

“Pendikspor’a desteğimiz her koşulda devam edecek”

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir ise, iş dünyasında 40 yılı aşkın geçmişe sahip bir aile şirketi olduklarına işaret ederek, “2011 yılında tüm enerjimizi inşaat sektörüne yoğunlaştırma kararı aldık ve Siltaş Yapı’yı hayata geçirdik. O günden bu yana da kendimizi ağırlıklı olarak Pendik aksında insan odaklı ve bulunduğu bölgeye değer katan yapılar üretmeye adadık. Bu sayede yalnızca inşaat sektöründe değil Pendik bölgesinde de kısa sürede güvene dayalı bir ilişki geliştirmeyi başardık. Pendikspor da işte onlardan biri…” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllardır Pendikspor ile gönül bağları olduğuna işaret eden Murat Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz yıllarda forma sponsorlarıydık. Yakın zamanda lansmanını gerçekleştirdiğimiz son projemiz Siltaş Panorama’nın konumu dolayısıyla da kulüple resmen komşu olduk. Bugün imzaladığımız anlaşma sonucunda ise maçlarını heyecanla izlediğimiz, her

daim gönülden desteklediğimiz, başarısıyla gururlandığımız Pendikspor’un artık ana sponsoruyuz. Takımımıza olan desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman, her koşulda devam edecek. Onların da bizleri başarılarıyla gururlandıracağına eminiz. Tabii burada taraftar desteği de çok önemli. Tüm Pendiksporluları takımımızı desteklemek adına yeni sezonda Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’na bekliyoruz. Yolumuz açık olsun.”

Sponsorluk anlaşması neleri kapsıyor?

Pendikspor ve Siltaş Yapı arasında imzalanan ana sponsorluk anlaşması kapsamında, Pendik Stadyumu’nun ismi yeni sezonda “Siltaş Yapı Pendik Stadyumu” olarak değişecek. Pendikspor’un yeni sezon formalarının göğüs sponsoru da Siltaş Yapı olacak. Tribünlerin doğu ve batı tarafında kalan kale arkası bölümlerindeki panolarda, Spor Toto 1. Lig maçlarında, sahanın kenarını çevreleyen LED ekranlarda, Pendikspor takım otobüsünde, takımın ve teknik direktörün vereceği röportajlarda ve basın toplantılarında yer alacak backdroplarda Siltaş Yapı logosu yer alacak.

Siltaş Yapı hakkında

Siltaş Yapı, temel yapı taşlarını tecrübe, güven ve kalite olarak belirledi. İş dünyasında 40 yılı aşkın köklü bir geçmişi olan Siltaş, biriktirdiği tecrübe ve güvenin ışığında 2011 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. İnsan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden Siltaş Yapı, prestijli yapıları ile biliniyor. Şirket, bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezleri, Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park,Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projelerini hayata geçirdi.

Pendik Spor Kulübü hakkında

Pendikspor’un geçmişi 1927 yılına kadar uzanıyor. 1950 yılında prosedürlerini tamamladıktan sonra günümüz adıyla resmen kurulan Pendikspor, 1983-1984 sezonunda profesyonel statü kazandı. Pendikspor, 1997-1998 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e çıkmayı başardı. 1999 yılında Türkiye Kupası’nda çeyrek final oynayan kulüp, Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmesiyle Türkiye’deki futbolseverlere adını duyurdu. 2021-2022 futbol sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sadece beş mağlubiyet alan Pendikspor, şampiyonluğunu ligin bitimine beş hafta kala ilan etti. Takım 2022-2023 sezonunda TFF 1. Lig’de hedefleri doğrultusunda mücadelesini sürdürece

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!