Pedallar Konya’da

featured

Pedallar Konya’da

Türkiye Bisiklet Şampiyonası 26-30 Haziran 2019 tarihlerinde Konya’da düzenleniyor.      Şampiyonada Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Türk Telekom Spor Kulübü, Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kulübü , Yenikent Gençlik Spor Kulübü ve Söğütlü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları madalya arayacak.

27 Haziran 2019 Perşembe günü Zamana karşı yapılacak olan yarışlarda yıldız erkekler (A-B), yıldız bayanlar ve genç bayanlar pedal çevirecek. 28 Haziran 2019 Cuma günü yine zamana karşı yapılacak olan yarışlarda büyük erkekler, genç erkekler , büyük bayanlar ve masterler kategorisindeki sporcular pedal çevirecek.

29 Haziran 2019 Cumartesi günü yapılacak olan yol yarışlarında büyük erkekler ve genç erkekler pedal çevirirken, 30 Haziran 2019 Pazar günü yapılacak olan yol yarışlarında ise genç bayanlar, yıldız b erkekler, büyük bayanlar, master kategoriler, yıldız A erkekler ve yıldız bayanlar pedal çevirecek.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!